Fitness'a başladım yardım

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,348
fitnesse 19. mayısta başladım 4. günüm olucak bugün ama gitmeli miyim bilmiyorum arkadaşlarım yenisin dinlen dedi spor hocası ne zaman off yapıcaksın diye bilgilendirmedi ilgisiz bari siz yardımcı olun agalarım

günde 4 yumurta yiyorum
4. gün bugün ve hiç ağrım kalmadı.

Haftada kaç gün spora gitmeliyim kaç gün off yapmalıyım?

fitnesse 19. mayısta başladım 4. günüm olucak bugün ama gitmeli miyim bilmiyorum arkadaşlarım yenisin dinlen dedi spor hocası ne zaman off yapıcaksın diye bilgilendirmedi ilgisiz bari siz yardımcı olun agalarım

günde 4 yumurta yiyorum

3 günden fazla üstü üste gitme kaslarda hasar bırakırsın ve gelişimin yavaşlar

3 günden fazla üstü üste gitme kaslarda hasar bırakırsın ve gelişimin yavaşlar
o zaman bugün 4. günüm olucaktı gitmiyorum dinlenicem yarın gidicem sonra 2 gün gidip 1 gün dinlemicem

o zaman bugün 4. günüm olucaktı gitmiyorum dinlenicem yarın gidicem sonra 2 gün gidip 1 gün dinlemicem
Mantıklı bir tercih olur orası sana kalmış eğer 3 gün arka arkaya yorulmuyor isen git veya pazartesi salı antrenman Çarşamba off Perşembe cuma cumartesi antrenman pazartesi of böyle 3-1 / 2-1 şeklinde olabilir

Genelde 2 günde 1. 4 yumurta yemene gerek yok abartma 2 kafi. Tavuk falan ye devam et. Kendini zorlama dinlen.

günde 4 yumurta yiyorum

1 gün dolu 1 gün boş ta yapabilirsin , ve bence senin için en uygunu bu olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Pazartesi - Salı - Perşembe - Cuma gidiyorum ben. Geri kalan günler off. İyi oluyor vücut dinleniyor.

Ben, hafta da 6 gün gidiyorum, naturel olarak bir yere geldikten sonra da minimum 5 gün gidilip split yapılmalı.

Sen yeni başladığın için 1 gün gidip 1 gün gitmeyebilirsin, ama her adeleni muhakkak hafta da 2 kere çalıştırmalısın.

Geri