Neler Yeni

Fitness'a yeni başlayan birisi hangi kasları çalıştırmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eren t
Merhaba, değerli forum üyeleri spora başlayacağım 21 yaşındayım ve vücudumu beğenmiyorum sizlere önemli bir sorum var.
Öncelikle estetik bir vücut istiyorum.
Zayıfım ve kilo alarak ilerleyeceğim.

Hangi kasları birlikte çalıştırmalıyım bu konuda bir şey bulamadım internette karın ve bacağı aynı gün yapmak istiyorum fakat diğer günler ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım edebilir mi 5 gün şeklinde bir program tarzı bir şeye ihtiyacım var.

İlk başta zaten tüm vücut olarak vücudumu ısındıracağım ama iki hafta sonrası için bir yardım gerekiyor.

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert A
Merhaba, değerli forum üyeleri spora başlayacağım 21 yaşındayım ve vücudumu beğenmiyorum sizlere önemli bir sorum var.
Öncelikle estetik bir vücut istiyorum.
Zayıfım ve kilo alarak ilerleyeceğim.

Hangi kasları birlikte çalıştırmalıyım bu konuda bir şey bulamadım internette karın ve bacağı aynı gün yapmak istiyorum fakat diğer günler ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım edebilir mi 5 gün şeklinde bir program tarzı bir şeye ihtiyacım var.

İlk başta zaten tüm vücut olarak vücudumu ısındıracağım ama iki hafta sonrası için bir yardım gerekiyor.
Kendi programımdan örnek verebilirim sana
göğüs- ön kol
sırt- arka kol
bacak-omuz ( bazen bacak-karın veya omuz- karın yapıyorum)
Antrenmanım bitince acil işim yoksa 15-20 dk ağır olmayacak şekilde kardiyo yapıyorum, genelde bisiklet çeviririm kulaklık takıp
en son da vücudumu esnetiyorum
Gittiğin salonda görevli PT ler de yardımcı olur hangi kas gruplarını nasıl çalıştırabileceğin hakkında, İlk günler çok zorlama zaten fazlasıyla kas ağrısı hissedeceksin

ademoney

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Adem Oney
Kendi programımdan örnek verebilirim sana
göğüs- ön kol
sırt- arka kol
bacak-omuz ( bazen bacak-karın veya omuz- karın yapıyorum)
Antrenmanım bitince acil işim yoksa 15-20 dk ağır olmayacak şekilde kardiyo yapıyorum, genelde bisiklet çeviririm kulaklık takıp
en son da vücudumu esnetiyorum
Gittiğin salonda görevli PT ler de yardımcı olur hangi kas gruplarını nasıl çalıştırabileceğin hakkında, İlk günler çok zorlama zaten fazlasıyla kas ağrısı hissedeceksin
hocam bu kardiyonun ne önemi var acaba illa yapmak zorundamıyız benim göbek yağlı skinny fat dediğimiz vücut tipi var da nasıl eritecem bunu

Top Bottom