Gireceğiniz sunucuya bağlı. Oyuncular vs. +17 ve rol yapmayı bilen insanlar olmalı.Bi aralar oynuyordum aile falan kurmuştuk sonradan ailedekiler oyunu bırakınca dağıldık bende bıraktım. Gene başlamayı düşünüyorum sizce değermi?
ha bide mesela optimizasyon sorunu var 8gb ram lı pc ile maalesef drop yiyordum sinirden sildim çünkü gta 5 3.5 gb kullanıyor nedense çözemedim.Bi aralar oynuyordum aile falan kurmuştuk sonradan ailedekiler oyunu bırakınca dağıldık bende bıraktım. Gene başlamayı düşünüyorum sizce değermi?
Bence RolePlay yapılan tüm oyunlarda en azından 3 4 kişi de olsanız bir ekibiniz olması lazım. Mesela biz neredeyse 30-35 kişilik bir ekibiz bazen MTA bazen Sa:MP bazen FiveM roleplay sunucularına giriyoruz. Soruna gelecek olursak eğer önünde bir sınavın vs. yoksa oynamaya değer.Bi aralar oynuyordum aile falan kurmuştuk sonradan ailedekiler oyunu bırakınca dağıldık bende bıraktım. Gene başlamayı düşünüyorum sizce değermi?
O zaman oda giremezGireceğiniz sunucuya bağlı. Oyuncular vs. +17 ve rol yapmayı bilen insanlar olmalı.
bende eskıden 8gb le oynuyordum drop oluyordu ara ara 16lazımha bide mesela optimizasyon sorunu var 8gb ram lı pc ile maalesef drop yiyordum sinirden sildim çünkü gta 5 3.5 gb kullanıyor nedense çözemedim.
bir çok sunucuya girebiliyorum. 16-17yim diyince inanıyolar zaten. En kötü ses değiştiriciyle girerimO zaman oda giremez![]()