Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
Ne tür bir sunucu? roleplay mi freeroam mı?
Büyük ihtimal roleplay sunucusu açacaksınız ama yönetim vs. Zor olacağı için ilk başta bir ekip kurmalısınız.
kendi paketini yapmayacaksan paket satın alman gerekiyor, biraz pahalıdır amaroleplay
Öncelikle aslında sabır olması gerekiyor o kadar oyuncuyla ilgilenmek için. Güzel bir reklam, Kaliteli server pluginleri, güzel scriptler, serveri iyi idare edecek bir ekip.. Aslında aşırı zor olmasa da masraflı bir iş diyebilirim.Fivem sunucusu açma fikri var aklımda ama hiç açmadım ama başka oyunlardan sunucu açtım.
Arkaplanda geliştirmesi zor mu sunucuyu panel tarafından yönetimi ve neler yapılmalı
script'leri ücretsiz olanları toplaacaksan adam etmek için biraz kod bilgisi lazım olabilir.Onun dışında hazır paketler var ama fiyatlar tuzludur.Onun dışında ekip şart 1 kişi olmaz en az 3-5 kişi lazım
Ne kadar fiyatıkendi paketini yapmayacaksan paket satın alman gerekiyor, biraz pahalıdır ama
1 yapmam zaten ortalama veya fazla kişi oluruzscript'leri ücretsiz olanları toplaacaksan adam etmek için biraz kod bilgisi lazım olabilir.Onun dışında hazır paketler var ama fiyatlar tuzludur.Onun dışında ekip şart 1 kişi olmaz en az 3-5 kişi lazım
Paket bulmak, kadro oluşturmak ve oyuncu çekmek aşama aşama sizi "gerçekten" zorlayacak bir yol.