Hatanın ss lazımOyuna her girdiğim de değişik hatalar alıyorum ve oyunu açamıyorum oyunu birkaç kere silip yükledim dosyalarını silip yükledim ama fayda etmedi nasıl düzeltebilirim
attım ss i bi bakar mısınHatanın ss lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde herhangi bir arkadaşın fivem oynuyorsa ondan olduğu sunucunun discordunu gidip sorununu çözemezsek oraya gidip sorabilirsin zamanında yetkili olduğum dönemde insanların sorunlarını çözüyorduk.İlgileneceklerini düşünüyorum.
Servera girerken mi veriyor bu hatayı ?attım ss i bi bakar mısın
Direk pcye format attım 2-3 yıldır hiç format atmamıştım bakalım yükleyince çalışacak mıFivem ile ilgili her şeyi kaldır. Konuya göre kurulumu yap. Sorun düzelmezse sorun muhtemelen bilgisayarındaki eksik yada bozuk dll dosyaları yüzünden oluyordur. Hata kodunu googlede aratırsın ona göre dll'yi indirip system32 içerisine atarsın.
Rehber - FiveM Nasıl Kurulur? (Gta 5)
Kırmızı elips ile işaretlediğim alanda discordum açık olmasına rağmen bağlı gözükmüyor orda bahsettiğim kısım bu nasıl eklicem? Oraya eklemeden yetki verselerde hiç bi şekilde giremiyorum oyun tanımıyo discord hesabımı çünkü Discod hesabın arkada açıkken fivem'i başlat, bildirim gelecek...donanimarsivi.com
Servera kadar gelemedim yani fiveme tıklıyorum doluyor sonra crashServera girerken mi veriyor bu hatayı ?