Fixnet Modem İadesi Ve Abonelik İptali Hakkında

enefti

80+
Reaksiyon skoru
135
İnternet aboneliğimi iptal ettirmek istedim ve kendilerini aradığımda modemi gönderici ödemeli şekilde göndermem gerektiğini söylüyorlar iptallerde böyle bir durum var mı yoksa firmanın mı bunu ödemesi gerekiyor? Daha önceden bir firmaya modem iadesi yapmıştım ama anlaşmalı kargoları ile göndermemi sağlamışlardı. Ve abonelik iptali de modem ellerine ulaştıktan sonra 24 saat içerisinde yapacaklarını söylüyorlar prosedür bu şekilde mi işliyor?

İnternet aboneliğimi iptal ettirmek istedim ve kendilerini aradığımda modemi gönderici ödemeli şekilde göndermem gerektiğini söylüyorlar iptallerde böyle bir durum var mı yoksa firmanın mı bunu ödemesi gerekiyor? Daha önceden bir firmaya modem iadesi yapmıştım ama anlaşmalı kargoları ile göndermemi sağlamışlardı. Ve abonelik iptali de modem ellerine ulaştıktan sonra 24 saat içerisinde yapacaklarını söylüyorlar prosedür bu şekilde mi işliyor?
Türknet modemi iade etmiştim alıcı ödemeliydi. Para ödemedim

Genelde kurumların anlaşmalı olduğu posta şirketleri olur onlara gider dersin bu modem x şirketine gidecek diye direkt alır gönderirler kullanıcı ödemeli teslim ilk defa duydum ki modemi iade ettiğinde senden bir modem ücreti alındıysa o da iade edilir.

Bende anlamadım zaten müşteri temsilcisinin tavrını da hiç beğenmedim. Bilinir yerlerden almayınca işte hizmeti bu şekilde oluyormuş demek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri