Neler Yeni

Fixnet Modem İadesi Ve Abonelik İptali Hakkında

enefti

80+
İnternet aboneliğimi iptal ettirmek istedim ve kendilerini aradığımda modemi gönderici ödemeli şekilde göndermem gerektiğini söylüyorlar iptallerde böyle bir durum var mı yoksa firmanın mı bunu ödemesi gerekiyor? Daha önceden bir firmaya modem iadesi yapmıştım ama anlaşmalı kargoları ile göndermemi sağlamışlardı. Ve abonelik iptali de modem ellerine ulaştıktan sonra 24 saat içerisinde yapacaklarını söylüyorlar prosedür bu şekilde mi işliyor?

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
İnternet aboneliğimi iptal ettirmek istedim ve kendilerini aradığımda modemi gönderici ödemeli şekilde göndermem gerektiğini söylüyorlar iptallerde böyle bir durum var mı yoksa firmanın mı bunu ödemesi gerekiyor? Daha önceden bir firmaya modem iadesi yapmıştım ama anlaşmalı kargoları ile göndermemi sağlamışlardı. Ve abonelik iptali de modem ellerine ulaştıktan sonra 24 saat içerisinde yapacaklarını söylüyorlar prosedür bu şekilde mi işliyor?
Türknet modemi iade etmiştim alıcı ödemeliydi. Para ödemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf can duman
Genelde kurumların anlaşmalı olduğu posta şirketleri olur onlara gider dersin bu modem x şirketine gidecek diye direkt alır gönderirler kullanıcı ödemeli teslim ilk defa duydum ki modemi iade ettiğinde senden bir modem ücreti alındıysa o da iade edilir.

Top Bottom