T Toprak8 80+ Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Toprak Bugün, 17:35 #1 10. Sınıfa gidiyorum fizike yeterince çalışıyorum ama sınavda Gine hoca daha önce görmediğim soru kalıpları soruyor çözüm olarak napabiliirm
10. Sınıfa gidiyorum fizike yeterince çalışıyorum ama sınavda Gine hoca daha önce görmediğim soru kalıpları soruyor çözüm olarak napabiliirm
B birhiçim 80+ Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 323 Dahası Reaksiyon skoru 130 İsim Mehmet taş Bugün, 17:53 #2 soru çözüm videoları izle birde yanlış yaptığın soruların mutlaka video çözümünü izle
T turkey404 80+ Bu Kullanıcının Doğum Günü! Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 70 Bugün, 18:08 #3 Toprak8 yazmış: 10. Sınıfa gidiyorum fizike yeterince çalışıyorum ama sınavda Gine hoca daha önce görmediğim soru kalıpları soruyor çözüm olarak napabiliirm Devamı için tıklayın... Çalışman gerkek fasikül öneririm kaliteli bir yayının çap olabilir mesela önce kaliteli bir hocadan dinle çözümlü soruları. Sonra oturup kafa patlat pratik gerek fizik için sözel bir ders değil bu
Toprak8 yazmış: 10. Sınıfa gidiyorum fizike yeterince çalışıyorum ama sınavda Gine hoca daha önce görmediğim soru kalıpları soruyor çözüm olarak napabiliirm Devamı için tıklayın... Çalışman gerkek fasikül öneririm kaliteli bir yayının çap olabilir mesela önce kaliteli bir hocadan dinle çözümlü soruları. Sonra oturup kafa patlat pratik gerek fizik için sözel bir ders değil bu