Hydranoid
80+ Bronze
Spotide ses kalitesini çok yükseğe çekersen anlamıyorsun.Kalitesiz kulaklıkla bile anlaşılabiliyor.
Hİ-Fİ işi ile uğraşıyorum uzun zamandır almaya çalışıyorum ama durmadan hata veriyor almak istediğimdeO sırada Hi-Fi içerik sunan Deezer : Hold my beer boy!
Şaka yapıyorum bu arada.
kesinlikle anlaşılıyor ben anlıyorum hem kulaklıkla hemde evdeki ses sisteminde anlaşılıyorSpotide ses kalitesini çok yükseğe çekersen anlamıyorsun.
YT Music premium apk kullanıyordum artık 2 ay bunu kullanırım sağol
kod süresiz kodmuş bence 12 tane alırsan bittikçe kullanırsın , her hesaptan en fazla 2 tane alınabiliyor farklı hesaplardan alman lazım1 yıllık çekebiliyor muyuz? spotify dan sıkılmıştım iyi olur öyle bir şey mümkünse
Ses kalitesi olarak Tidal öneririm. İçerikler zenginleşirse hepsini patates eder hocam.Yt kullanıyorum, apple denemedim ama muhtemelen en iyisi deezer ses kalitesi olarak.
24 saat geçtikten sonra alabiliyorsun. Ben dün 2 tane bugün de 2 tane aldım.kod süresiz kodmuş bence 12 tane alırsan bittikçe kullanırsın , her hesaptan en fazla 2 tane alınabiliyor farklı hesaplardan alman lazım