Flac Müzik Biçimi İçin Site Önerisi

arkadaşlar şöyle bir site buldum aradığımı yazıp indirebiliyorum hem flac hem mp3, flac dosya türü mp3 e göre daha kaliteli bir dosya türü ama bu site kalite anlamında güvenilir mi ? kendime arşiv yapmayı planlıyorum
bir ara deezer kullanıyordum kalite iyidi ama indirme kısmını hatırlamıyorum bakılabilir deezer'a
Flac kalite seçeneği var

bir ara deezer kullanıyordum kalite iyidi ama indirme kısmını hatırlamıyorum bakılabilir deezer'a
Flac kalite seçeneği var
deezer uygulamasını inceledim flac downloader sitesiyle aynı mantıkta çalışıyor piyasadaki bütün bulunabilen şarkıların flac dosyası var flac dosyası bulunmayan 320 kbps mp3 dosyasını flac dosyasına çevirmiş genelde yabancı şarkılar flac türkçe 1 tane bile flac yok bu arada hangi siteden flacları indirdiğini biliyorum bandcamp sitesinden hatta bazı satın alırken hata veren flacları bile indirip deezer uygulamasına koymuş bandcamp sitesinde 1 tane flac şarkı 100 tl

Son düzenleme:
deezer uygulamasını inceledim flac downloader sitesiyle aynı mantıkta çalışıyor piyasadaki bütün bulunabilen şarkıların flac dosyası var flac dosyası bulunmayan 320 kbps mp3 dosyasını flac dosyasına çevirmiş genelde yababcı şarkılar flac türkçe 1 tane bile flac yok bu arada hangi siteden flacları indirdiğini biliyorum bandcamp sitesinden hatta bazı satın alırken hata veren flacları bile indirip deezer uygulamasına koymuş bandcamp sitesinde 1 tane flac şarkı 100 tl
türkçe şarkılarda Flac olmama sebebi kaydın FLAC olmaması:D

Seneler önce zamunda.net’ten indirirdim ama her şarkı 50-60mb olunca değmez dedim bıraktım. Hala flac albüm paylaşıyorlar mı bilmiyorum.

Geri