Emirhansahin
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Merhaba arkadaşlar ben de Sandisk in 32 GB lik bir Flash Bellek var ama fotoğrafta gördüğünüz gibi bir hata görüyorsunuz. Nasıl çözerim ben bu hatayı?
Merhaba arkadaşlar ben de Sandisk in 32 GB lik bir Flash Bellek var ama fotoğrafta gördüğünüz gibi bir hata görüyorsunuz. Nasıl çözerim ben bu hatayı?Alıntıyı görüntüle
Yok sadece bu Flash Bellekte.Sorunu sadece 1 flash diskte mi yaşıyorsunuz yoksa başka flash disklerde oluyor mu?
Flashı yeniden biçimlendirir misin?Merhaba arkadaşlar ben de Sandisk in 32 GB lik bir Flash Bellek var ama fotoğrafta gördüğünüz gibi bir hata görüyorsunuz. Nasıl çözerim ben bu hatayı?Alıntıyı görüntüle
Rufus ile biçemlendirdim sonra tekardan biçemlendirdim düzldi çok teşekkür ederim yardımlarınız için.Flashı yeniden biçimlendirir misin?
Disk Genius ya da Minitool Partioon Wizard gibi uygulamalar ile diski biçimlendir.Yok sadece bu Flash Bellekte.
Rufus ile FreeDOS da olur tabiiRufus ile biçemlendirdim sonra tekardan biçemlendirdim düzldi çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Rica ederim.Rufus ile biçemlendirdim sonra tekardan biçemlendirdim düzldi çok teşekkür ederim yardımlarınız için.