Flash bellek kullansam olurmu

witsred

80+
Reaksiyon skoru
1
Harddiskim bozuldu yeni ssd falanda cok pahalı o kadar param yok şuanda elimde 2tb flash bellek var sanki harddiskmis gibi fln kullanabilirmiyim flashi

Flasdisk 2.0 mı? 3.X ise gen 1 mi 2 mi 2x2 mi? Teorik olarak kullanabilirsiniz ama bütün işlemleriniz aşırı yavaş olur diye düşünüyorum. Bir de elinizdeki flashdiski çin sitelerinden aldıysanız muhtemelen 128 gb falandır.

hızı nasıl ki flashın

Harddiskim bozuldu yeni ssd falanda cok pahalı o kadar param yok şuanda elimde 2tb flash bellek var sanki harddiskmis gibi fln kullanabilirmiyim flashi
Kullanabilirsin fakat oldukça yavaş olacağını düşünüyorum 3.0 değildir herhalde. Ama geçici çözüm olarak kullanabilirsin.

Kullanabilirsin fakat oldukça yavaş olacağını düşünüyorum 3.0 değildir herhalde. Ama geçici çözüm olarak kullanabilirsin.
lenovo 3.0 2tb usb bellek
Post automatically merged:

Ne yapmaliyim nasi kullanabilirim veya ssd almammi gerekiyor yeni pc topladim kardesime onun icin turbox b85 anakart gtx1050ti i3.4nesil 350w psu var ne onerirsiniz

Ekler

• Screenshot_20241113_160508_Dolap.jpg
    Screenshot_20241113_160508_Dolap.jpg
    321.9 KB · Hit: 26
lenovo 3.0 2tb usb bellek
Post automatically merged:

Ne yapmaliyim nasi kullanabilirim veya ssd almammi gerekiyor yeni pc topladim kardesime onun icin turbox b85 anakart gtx1050ti i3.4nesil 350w psu var ne onerirsiniz
Bir İSO hazırlayıp başka bir flash a iki usb yi de takın sonra windows kurulumunda disk biçimleme bölümü var. Oradan usb yi seçip kurulum yaparsınız boot ayarlarından da otomatik yapmaz ise 1. Sıraya usb nizi seçersiniz bu kadar. Ama tavsiyem 7200rpm hdd veya bütceniz varsa bir ssd almanız olacaktır. Tabi kullanım amacınız sizin bileceğiniz iş.

Geri