kuramazsınFlash Disk Olmadan Windows'u Nasıl Kurabilirim? (.iso dosyası yüklü şuan)
USB Bellğim yok ki disk ayrıştırıp o'na kurmak istiyorum ama nasılISO dosyasını kurun}USB hazirlamak istiyor iqseniz USB hazirlanya ya basıp rufus ile yazdırın}eğer işi dosyası yüklü olan pcye atacak iseniz bu bilgisayarı şimdi yolukselt diyin }orada yazar ya belgeleri ve uygulamaları koru diye bir seçenek kendinize uygun olanı seçin ve pcye ellemeyinbeğendiysen en iyi cevap olarak rapirlayabilirsin
kuramazsın
Flash disksiz kurmak istiyor .ISO dosyasını kurun}USB hazirlamak istiyor iqseniz USB hazirlanya ya basıp rufus ile yazdırın}eğer işi dosyası yüklü olan pcye atacak iseniz bu bilgisayarı şimdi yolukselt diyin }orada yazar ya belgeleri ve uygulamaları koru diye bir seçenek kendinize uygun olanı seçin ve pcye ellemeyinbeğendiysen en iyi cevap olarak rapirlayabilirsin
Amacın format veya sıfırlama mı ?USB Bellğim yok ki disk ayrıştırıp o'na kurmak istiyorum ama nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rehber - Flash bellek (USB), CD olmadan temiz kurulum yapma
Eminim ki aralarınızdan birinde 8 GB flash bellek yoktur ve almaya üşeniyordur. Sıkıntı yok burda var o olmadan nasıl yapacağınız! İhtiyacınız olması gereken tek şey ISO dosyanız. (Yanlışlıkla konuyu yükselttim neyse :P) 1. Adım: Windows + R kombinasyonuyla çalıştırı açıp diskpart.msc...forum.donanimarsivi.comSabit disk üzerinden windows 10 kurulumu
Windows bozulduğunda format atma işlemini Sabit disk üzerinden yapabiliriz böylece herhangi bir windows medyası (Dvd, Usb , Iso) kullanmak zorunda kalmayız.www.sordum.netişe yarar mı bilmiyorum
yüklü bir windows sisteminiz varmı?USB Bellğim yok ki disk ayrıştırıp o'na kurmak istiyorum ama nasıl
Rehber - Flash bellek (USB), CD olmadan temiz kurulum yapma
Eminim ki aralarınızdan birinde 8 GB flash bellek yoktur ve almaya üşeniyordur. Sıkıntı yok burda var o olmadan nasıl yapacağınız! İhtiyacınız olması gereken tek şey ISO dosyanız. (Yanlışlıkla konuyu yükselttim neyse :P) 1. Adım: Windows + R kombinasyonuyla çalıştırı açıp diskpart.msc...forum.donanimarsivi.comSabit disk üzerinden windows 10 kurulumu
Windows bozulduğunda format atma işlemini Sabit disk üzerinden yapabiliriz böylece herhangi bir windows medyası (Dvd, Usb , Iso) kullanmak zorunda kalmayız.www.sordum.netişe yarar mı bilmiyorum
evetyüklü bir windows sisteminiz varmı?
şuanda Windows 10 Home yüklü işletim sistemi kullanıyorum, Windows 10 Pro 20H2 iso dosyası var elimde nasıl yükeleybilirim format atarak?Flash disksiz kurmak istiyor .
Amacın format veya sıfırlama mı ?
Bir kere sizden key ister iso dosyası bir şeyi ifade etmez iso dosyasını kullanım içinde ayrıca rufus ile flash belleğe yazdırmak gerek ama sıfırlamak iste amaç fabrika ayarlarına döndürme var ayarlarda yap onu.evet
şuanda Windows 10 Home yüklü işletim sistemi kullanıyorum, Windows 10 Pro 20H2 iso dosyası var elimde nasıl yükeleybilirim format atarak?
8GB'lık ayrı bi disk ayrıştamazmıyız kendi harddiskimden? nasıl yapabileceğimi bilmiyorumBir kere sizden key ister iso dosyası bir şeyi ifade etmez iso dosyasını kullanım içinde ayrıca rufus ile flash belleğe yazdırmak gerek ama sıfırlamak iste amaç fabrika ayarlarına döndürme var ayarlarda yap onu.
Öyle bir şey maalesef olmuyor.8GB'lık ayrı bi disk ayrıştamazmıyız kendi harddiskimden? nasıl yapabileceğimi bilmiyorum
Güzel rehber elinize sağlık siz atmadan'da görmüştüm ancak çok karışık anlatmışsınız hiç bir şey anlamadımRehber - Flash bellek (USB), CD olmadan temiz kurulum yapma
Eminim ki aralarınızdan birinde 8 GB flash bellek yoktur ve almaya üşeniyordur. Sıkıntı yok burda var o olmadan nasıl yapacağınız! İhtiyacınız olması gereken tek şey ISO dosyanız. (Yanlışlıkla konuyu yükselttim neyse :P) 1. Adım: Windows + R kombinasyonuyla çalıştırı açıp diskpart.msc...forum.donanimarsivi.com