Flashback özellikli Z490

saizens

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Merhaba arkadaşlar, İntel Core i5 11400 Alacağım fakat anakartlarla uyumlu değil, bios güncellemesi gerekiyormuş, Flashback ile bios güncelleyip kullanacağım, Var mıdır bildiğiniz Flbck özellikli Z490, Yardımcı olursanız sevinirim.

En ucuz flashback destekleyen Z490 3200 liradan başlıyor. Flashback destekleyen Z490’ı unutun yani.

En ucuz flashback destekleyen Z490 3200 liradan başlıyor. Flashback destekleyen Z490’ı unutun yani.
Peki, Ben Z490 Gaming plus modelini alsam, işlemciyi nasıl halledebilirim? Nasıl bios güncellemesi yapabilirim anakarta?

B560 Alsam Yada Ucuz z590 bulup alsam, sıkıntı yaratmaz değil mi
Sıkıntı olmaz öyle. Ama B560 almak mantıksız olur Z490 varken. Bu kadar zor değildir 10. Nesil işlemci bulmak herhalde

Sıkıntı olmaz öyle. Ama B560 almak mantıksız olur Z490 varken. Bu kadar zor değildir 10. Nesil işlemci bulmak herhalde
Bilmiyorum bilgisayarcıya götürsem yapar mı yapmaz mı diye şüpheliyim elimde patlamasın sonra anakart hocam.

Bilmiyorum bilgisayarcıya götürsem yapar mı yapmaz mı diye şüpheliyim elimde patlamasın sonra anakart hocam.
Almadan önce sor işte yaparlar mı diye öyle alırsın

Geri