Saçma sapan bilgisayara taktığım her flashda belgelerim kayboluyor lütfen yardımcı olur musunuz? Her bastığımda böyle sorun çıkıyor lütfen yardımcı olur musunuz flashlarımı nasıl düzelteceğim 3 flashımın 3üde böyle gösteriyor.
Kardeş bi sakin olHİÇ Mİ KİMSE BİLMEZ
kasanın ön tarafına 3.0 olan kısma takıyorum ama belgelerim gözükmüyor o belgeler silinmemesi lazımdıKardeş bi sakin ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
usbyi kasaya mı takıyorsun anakarta mı
anakarta takın bazen kasadaki usb soketleri bozulabiliyorkasanın ön tarafına 3.0 olan kısma takıyorum ama belgelerim gözükmüyor o belgeler silinmemesi lazımdı
taktım kral orada da aynı 3 flashım vardı içine dosya atıyorum siliniyor cmd den format attım gene aynı halt vallahi sıkıldım yaanakarta takın bazen kasadaki usb soketleri bozulabiliyor
başka pcde denedin mi veya telefondataktım kral orada da aynı 3 flashım vardı içine dosya atıyorum siliniyor cmd den format attım gene aynı halt vallahi sıkıldım ya
dosya siliniyorsa baska birsey var gibitaktım kral orada da aynı 3 flashım vardı içine dosya atıyorum siliniyor cmd den format attım gene aynı halt vallahi sıkıldım ya