galiba sıkıntı psu daymışKasa çalışmıyor. Psuyu fişe taktım düğmesini açtım kasanın power tuşuna bastığımda kasa çalışmadı. İçindeki parçalar da çalışmadı.
galiba sıkıntı psu daymışKasa çalışmıyor. Psuyu fişe taktım düğmesini açtım kasanın power tuşuna bastığımda kasa çalışmadı. İçindeki parçalar da çalışmadı.
Büyük ihtimalle evet psu da sıkıntı var ama firmanın bunun testlerini yapması gerekiyor. Kargo sırasında olduğunu sanmıyorum bu olayın.galiba sıkıntı psu daymış
Umarım kısa zamanda çözülürKasa çalışmıyor. Psuyu fişe taktım düğmesini açtım kasanın power tuşuna bastığımda kasa çalışmadı. İçindeki parçalar da çalışmadı.
Geçmiş olsun, umarım çözülür probleminiz bende geldiğinde kontrol edicem. Ben zaten sipariş sırasında coolermaster 750w 80 plus ile değiştirmiştim ama yinede kontrol edeceğimKasa çalışmıyor. Psuyu fişe taktım düğmesini açtım kasanın power tuşuna bastığımda kasa çalışmadı. İçindeki parçalar da çalışmadı.
bilemiyorum windows 10 u kurduklarını ve bios güncellemelerini yaptıkalrını söylüyorlarBüyük ihtimalle evet psu da sıkıntı var ama firmanın bunun testlerini yapması gerekiyor. Kargo sırasında olduğunu sanmıyorum bu olayın.
Diğer gelen arkadaşlarla konuştum herhangi bir sorun yok dediler Windows kurulu gelmiş onlarda da kabloları bi kontrol etseydin belki çıkmıştır yanlışlık olmuşturBüyük ihtimalle evet psu da sıkıntı var ama firmanın bunun testlerini yapması gerekiyor. Kargo sırasında olduğunu sanmıyorum bu olayın
Hocam pek anlamıyorum kablolardan ama anakart kablosu tam yerindeydi arka kapağı açıp psu tarafına da baktım orda da sıkıntı yoktu. Kasa kablolarını kontrol etmemiştim fakat zaten psu açtıktan sonra o parçaların çalışması gerek diye biliyorum. Şuanda ürünü paketledim bugün içerisinde kargoya vereceğim. Paketi tekrar açıp kontrol de edemiyorum.Diğer gelen arkadaşlarla konuştum herhangi bir sorun yok dediler Windows kurulu gelmiş onlarda da kabloları bi kontrol etseydin belki çıkmıştır yanlışlık olmuştur
Ben powera giden kablonun yerinden çıkmış olabileceğini düşünüyorum. Bu işlerde biraz tecrüben olsaydı belki göndermeden halledebilirdin belkiKasa çalışmıyor. Psuyu fişe taktım düğmesini açtım kasanın power tuşuna bastığımda kasa çalışmadı. İçindeki parçalar da çalışmadı.
eğer öyleyse %60 ihtimalle psu dadırHocam pek anlamıyorum kablolardan ama anakart kablosu tam yerindeydi arka kapağı açıp psu tarafına da baktım orda da sıkıntı yoktu. Kasa kablolarını kontrol etmemiştim fakat zaten psu açtıktan sonra o parçaların çalışması gerek diye biliyorum. Şuanda ürünü paketledim bugün içerisinde kargoya vereceğim. Paketi tekrar açıp kontrol de edemiyorum.
Umarım çözerler sıkıntınıGöndereceğim bakalım tekrardan incehesaba. Artık parça mı değiştirirler tamir mi yaparlar bilmiyorum.
Şuan tam 6. Gün ve dağıtımda benim pc inşallah gün içinde elimde olacak bence normalbeyler ayın 22 sinde aldım bilgisyarı hala montaj aşamasında diyor sizdede bu kadar sürdümü