Neler Yeni

Flexy silver sistem ( görüntü alamayanlar.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ramazan tk
Az önce bilgisayarcıdan çıktım. Adamın dediği bios güncelleme. Daha önce de bu hata ile karşılaşmış. Güncel sürümü fat32li bir USB belleğe at. Güncelleme kendiliğinden yapar.
Sonra sistemin açılır. Denesem mi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ramazan tk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence incehesap ı da aramalısın belki orada konuyla ilgili bilgisi olan birileri vardır eğer çalıştırırsan bizi de bilgilendirirsen iyi olur alışması
Çalışmadı ben umudumu kaybettim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Konunda hiçbir detay yok.
1- Sisteme güç gidiyor mu? fanlarda hareket var mı? ve ışığı yanan bir parça var mı?
2- kasa içi kabloların fotoğrafını ekler misin?
3- dönüştürücü üzerinden mi görüntü alıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ramazan tk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Sisteme güç gidiyor mu? fanlarda hareket var mı? ve ışığı yanan bir parça var mı?
Sisteme güç gidiyor. Fanlar çalışıyor. Kasa içi kabloları tek tek kontrol ettim. Dünüştürücü kullanmıyorum. Bütün parçalar ışığı yanıyor.

Ekler

• 20210226_142952.jpg
    20210226_142952.jpg
    861.9 KB · Hit: 87
  • 20210226_142945.jpg
    20210226_142945.jpg
    1.4 MB · Hit: 73
  • 20210226_142940.jpg
    20210226_142940.jpg
    1.1 MB · Hit: 74
  • 20210226_142736.jpg
    20210226_142736.jpg
    1 MB · Hit: 72
  • 20210226_142729.jpg
    20210226_142729.jpg
    1.2 MB · Hit: 67
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
Cok sayida kisiden bu tur sikayetler var. Goruntu alamama, elektrik gelmemesi gibi bu sorunlar ne sekilde halledilecek, veyahutta kronik bir ariza mi gecmiste boyle bir sorun yasandimi. Bir bilgi veya yorum yapabilir misiniz ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,777
İsim
Eren Yeager
Bundan önce ki sistemde de sorun yaşayan çok olmuştu o da incehesaptandı sanırım incehesaptan yapılan sistemlerde niye sorun oluyor acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Az önce bilgisayarcıdan çıktım. Adamın dediği bios güncelleme. Daha önce de bu hata ile karşılaşmış. Güncel sürümü fat32li bir USB belleğe at. Güncelleme kendiliğinden yapar.
Aramıza hoş geldin gardaşım 😄ben ne görüntü alabildim ne de mouse ve klavyeye güç geldi pütün parçaları söktük taktık bios şeysini denedik yok bugün sabah geri yolladım hiç gün kaybetmeden geri yolla süreç uzamasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cok sayida kisiden bu tur sikayetler var. Goruntu alamama, elektrik gelmemesi gibi bu sorunlar ne sekilde halledilecek, veyahutta kronik bir ariza mi gecmiste boyle bir sorun yasandimi. Bir bilgi veya yorum yapabilir misiniz ?
Kronik arza bro sabah konuştum kendim de sorun yaşadım baya da kavga edercesine konuştum ve bana dalga geçer gibi yoğunluktan dolayı kronik bir montaj arızası olduğunu söylediler o kadar sinirlendim ki biz o kadar uğraşıp para biriktirelim sistem alalım sonuç bozuk @Abdullah Hacıgül kardeşimin de biraz sıkıştırması lazım bunları böyle olmaz baya sorun yaşayan var onlar için küçük paralar olabilir ama biz yıllarca uğraşıp emek verdiğimiz paralarla alıyoruz cidden ayıptı yaptıkları

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ramazan tk
Aramıza hoş geldin gardaşım 😄ben ne görüntü alabildim ne de mouse ve klavyeye güç geldi pütün parçaları söktük taktık bios şeysini denedik yok bugün sabah geri yolladım hiç gün kaybetmeden geri yolla süreç uzamasın

Kronik arza bro sabah konuştum kendim de sorun yaşadım baya da kavga edercesine konuştum ve bana dalga geçer gibi yoğunluktan dolayı kronik bir montaj arızası olduğunu söylediler o kadar sinirlendim ki biz o kadar uğraşıp para biriktirelim sistem alalım sonuç bozuk @Abdullah Hacıgül kardeşimin de biraz sıkıştırması lazım bunları böyle olmaz baya sorun yaşayan var onlar için küçük paralar olabilir ama biz yıllarca uğraşıp emek verdiğimiz paralarla alıyoruz cidden ayıptı yaptıkları
Güzel kardeşim hemen göndermişsin. Ben uzak bir ilde, bir ilçede kalıyorum kargonun gidip gelemesi tamiri VS 10 den fazla sürecek. Ben daha salı günü gönderebilecem. Şansımı seveyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Güzel kardeşim hemen göndermişsin. Ben uzak bir ilde, bir ilçede kalıyorum kargonun gidip gelemesi tamiri VS 10 den fazla sürecek. Ben daha salı günü gönderebilecem. Şansımı seveyim.
Çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum gardaşım sorun olmaz ama yarın sabah müşteri hizmetlerini ara söyle durumu

Kanka senin sistemde kalvye mouse gibi parçalara güç gidiyormuydu

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
RAM'leri çıkar tak yap.
RAM'lerin bulunduğu slotu sil tekrar dene.
Tek RAM ile çalıştırmayı dene.
Monitörün kablosunu ekran kartına taktığını varsayıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,589
Üyeler
164,530
Son üye
furkan özz
Top Bottom