Flexy Silver sistemi hakkında

Reaksiyon skoru
155

Flexy Silver sistemini ssd değiştirerek sipariş verdim bu sistem için en uygun 144hz Monitör önerileriniz nelerdir.​

Bir de PNY ekran kartı hakkında daha önce kullanan veya bilgisi olan varmı garantisi nasıl işler uzun seneler sorunsuz kullanabilir miyim ?​

Flexy Silver sistemini ssd değiştirerek sipariş verdim bu sistem için en uygun 144hz Monitör önerileriniz nelerdir.​

Bir de PNY ekran kartı hakkında daha önce kullanan veya bilgisi olan varmı garantisi nasıl işler uzun seneler sorunsuz kullanabilir miyim ?​

Bütçe?

PNY markası TR'ye son zamanlarda geldi, iyi bir markadır.

Bir de PNY ekran kartı hakkında daha önce kullanan veya bilgisi olan varmı garantisi nasıl işler uzun seneler sorunsuz kullanabilir miyim ?
Uzun sürede kullanabilirsiniz. Garantisine incehesap bakıyor. Distrübötür (nasıl yazıldığını bilmiyorum ve öğrenmicem de) incehsap.

umarım dediğin gibi olur
Yani kart iki fanlılara göre ısınabilir. Sistem geldiğinde bi sıcaklık teslerini inceleyip konu açarak bizle paylaşın isterseniz.
Isınabilir derken korkmayın sadece iki fanlılara göre ısınabilir. Yoksa anormal seviyeler görünmez.

freesync özelliği amd ekran kartları için uygundur diye biliyorum, pny marka ekran kartı için freesync yada g-sync olup olmadığı önemli midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani kart iki fanlılara göre ısınabilir. Sistem geldiğinde bi sıcaklık teslerini inceleyip konu açarak bizle paylaşın isterseniz.
Isınabilir derken korkmayın sadece iki fanlılara göre ısınabilir. Yoksa anormal seviyeler görünmez.
sistem geldiğinde ısı değerlerini paylaşırım hocam sizide etiketlerim

freesync özelliği amd ekran kartları için uygundur diye biliyorum, pny marka ekran kartı için freesync yada g-sync olup olmadığı önemli midir?
Freesync artık Nvidia ekran kartlarında da açılabiliyor. Tek yapman gereken DisplayPort kablosu ile bağlaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,581
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri