Gedik Pasha
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
Bütçe?Flexy Silver sistemini ssd değiştirerek sipariş verdim bu sistem için en uygun 144hz Monitör önerileriniz nelerdir.
Bir de PNY ekran kartı hakkında daha önce kullanan veya bilgisi olan varmı garantisi nasıl işler uzun seneler sorunsuz kullanabilir miyim ?
Uzun sürede kullanabilirsiniz. Garantisine incehesap bakıyor. Distrübötür (nasıl yazıldığını bilmiyorum ve öğrenmicem de) incehsap.Bir de PNY ekran kartı hakkında daha önce kullanan veya bilgisi olan varmı garantisi nasıl işler uzun seneler sorunsuz kullanabilir miyim ?
1500 tl ıps panel tavsiyem VA panel istemiyorumBütçe?
umarım dediğin gibi olurUzun sürede kullanabilirsiniz. Garantisine incehesap bakıyor. Distrübötür (nasıl yazıldığını bilmiyorum ve öğrenmicem de) incehsap.
1500 TL ıps panel tavsiyem VA panel istemiyorum
Yani kart iki fanlılara göre ısınabilir. Sistem geldiğinde bi sıcaklık teslerini inceleyip konu açarak bizle paylaşın isterseniz.umarım dediğin gibi olur
freesync özelliği amd ekran kartları için uygundur diye biliyorum, pny marka ekran kartı için freesync yada g-sync olup olmadığı önemli midir?![]()
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sistem geldiğinde ısı değerlerini paylaşırım hocam sizide etiketlerimYani kart iki fanlılara göre ısınabilir. Sistem geldiğinde bi sıcaklık teslerini inceleyip konu açarak bizle paylaşın isterseniz.
Isınabilir derken korkmayın sadece iki fanlılara göre ısınabilir. Yoksa anormal seviyeler görünmez.
Freesync artık Nvidia ekran kartlarında da açılabiliyor. Tek yapman gereken DisplayPort kablosu ile bağlaman.freesync özelliği amd ekran kartları için uygundur diye biliyorum, pny marka ekran kartı için freesync yada g-sync olup olmadığı önemli midir?
ekran kartı markası monitör seçmede cok onemli değil anlaşılanFreesync artık Nvidia ekran kartlarında da açılabiliyor. Tek yapman gereken DisplayPort kablosu ile bağlaman.
Hayır, önemli olan Nvidia ve ya AMD olması.ekran kartı markası monitör seçmede cok onemli değil anlaşılan