FN tuş kombinasyonunu kapatamıyorum.

burakistaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar bu fn tuş kombinasyonu nasıl kapatılır? İnternette yazılan kısayolu denedim ama olmadı. Mesela ets 2 oynarken F tuşlarını kullanabilmek için fn+F yapmam gerekiyor. Önceden sadece F tuşlarına basabiliyordum. Yani şu şekilde izah edersem daha doğru olur. Windows eylemleri (ses açma-azaltma, parlaklık artırma-azaltma) gibi eylemleri şu an sadece F tuşlarına basarak yapabiliyorum. Benim istediğim Fn+F kombinasyonuyla windows eylemlerini yapmak.

Valla kapatmaktan kastını anlamadım reverse mi oldu? ama senin için arama motoruna yazdım fn+esc yapınca kapanıyor demiş :ROFLMAO:işini görür mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu site daha iyi açıklamış; https://tr.mashable.com/nasil-yapilir/14869/fn-tusu-kapatma-nasil-yapilir
Klavyenizde [NumLock] tuşunuz varsa, klavyenizdeki sayısal tuş takımını etkinleştirmek ve devre dışı bırakmak için bu tuşu kullanabilirsiniz. Devre dışı bırakırsanız, Fn tuşunu kullanmadan bile tuşların ikinci atamalarına erişim sağlayabilirsiniz. Klavyenizde [NumLock] tuşu yoksa, Fn tuşunu etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için aşağıdaki kısayolları kullanın.

• [Fn Lock]
  • [Fn Lock] + [Esc]
  • [Fn] + [F11]
  • [Fn] + [Insert]
  • [Insert] + [F11]
  • [Ctrl] + [Shift] + [Insert]
  • [Fn] + [Shift]

Hocam hiçbiri işe yaramadı. Şöyle açıklayayım. Benim klavyemde parlaklık kısmak için F1 tuşuna basmam yetiyor. Ama ben Fn+F1 tuşuna basarak kısmak istiyorum.

He tersine çevrilmiş, valla laptop kullanalı kaç yıl oldu, bilmiyorum yalan yok :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,400
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri