Focus 1.5 TDCİ neden manuel yok

Reaksiyon skoru
675
Arkadaşlar focus araçlara bakıyordum misal 1.3M na 1.6 tdci manuel fazlasıyla var ama 1.5 TDCİ daha yeni ve güzel bir motor diye biliyorum 1.5 TDCİ baktım yine aynı paraya focus fazlaca var ama hep otomatik 30 tane var diyelim maneul filtreleme yapıyorum 5 e düşüyor yani manuel neden yok onu anlamadım otomatik leride aman aman iyi değil diye biliyorum meraktan dolayı açtım konuyu teşekkür ederim şimdiden

Arkadaşlar focus araçlara bakıyordum misal 1.3M na 1.6 tdci manuel fazlasıyla var ama 1.5 TDCİ daha yeni ve güzel bir motor diye biliyorum 1.5 TDCİ baktım yine aynı paraya focus fazlaca var ama hep otomatik 30 tane var diyelim maneul filtreleme yapıyorum 5 e düşüyor yani manuel neden yok onu anlamadım otomatik leride aman aman iyi değil diye biliyorum meraktan dolayı açtım konuyu teşekkür ederim şimdiden
Yeni focuslarda çift kavrama şanzıman var düzgün kullanıldığında sorun yatacağını sanmıyorum en azından tamiri yapılabilen şamzımanlar.

1.5 motor otomatik şanzımanla üretildi
manuel arıyorsan 1.6 motorlara bakman lazım 2014-2018 aarsı modeller o şekilde üretiliyordu

1.5 motor otomatik şanzımanla üretildi
manuel arıyorsan 1.6 motorlara bakman lazım 2014-2018 aarsı modeller o şekilde üretiliyordu
Hmm aslinda sadece dizelinde yok 1.5 ti vct lerde manuel var onlar nasıl arac mantıklı mi sizce birde genelde atmosferik araçlar daha sıkıntısız oluyor biraz daha fazla yakar tabi ama ona da yapıcak bişey yok gibi

1.5 otomatik dizel öneririm sıkıntı yaşamazsınız 1.6 tdci manuel kullandım şanzımanlarında kronik sorunları var.

1.5 otomatik dizel öneririm sıkıntı yaşamazsınız 1.6 tdci manuel kullandım şanzımanlarında kronik sorunları var.
Valla otomatik de gidermi bilmiomki 1.5 benzinliler 3 silindirmis dizelde öyle mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,044
Üyeler
174,050
Son üye
asminozel
Geri