Focus 2 hangi motor ve paket alinir?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
575
Megane 2 bakıyordum da artık soğudum başka araçlar bakıyorum. Focus 2 1.6 tdci ghia bakıyorum ama hem km hem fiyatları biraz sisik

Otomatik alma dizelinde. 1.6 TDCi ile 1.6 HDi aynı motor eğer güzel bakılırsa sorunsuz bir motor 260 bin km üstüne pek bakma derim. Ghia en dolusudur bütçe yeterse Ghia al.

Tek bildiğim Fordda LPG varsa alma uzaklaş.
Ford LPG yi sevmiyor motor indirirsin bilgin olsun, denendi onaylandı ✅

Otomatik alma dizelinde. 1.6 TDCi ile 1.6 HDi aynı motor eğer güzel bakılırsa sorunsuz bir motor 260 bin km üstüne pek bakma derim. Ghia en dolusudur bütçe yeterse Ghia al.
Otomatikler fazla yakiyormus hocam birde ilk arabam olacağı için manuelin tadını iyice almak istiyorum. Düşük km bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yani oluyor ama otomatik oluyor 200kda 220kda. Manuel düşük 200k kmli araçlarda 600k falan fiyat yazıyorlar. Birde bunların boş paketi ne oluyor arada boş ile dolu arasında ne fiyat farkı var ben dolu paketi almak isterim. Yani megane 2 privilege araca vereceğim parayı focus 2 ghiaya vereyim

Otomatiği çok kötü. 1.6 dizel olanını alacaksın. LPG'li olanda subap yakma sorunu var.

Otomatikler fazla yakiyormus hocam birde ilk arabam olacağı için manuelin tadını iyice almak istiyorum. Düşük km bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yani oluyor ama otomatik oluyor 200kda 220kda. Manuel düşük 200k kmli araçlarda 600k falan fiyat yazıyorlar. Birde bunların boş paketi ne oluyor arada boş ile dolu arasında ne fiyat farkı var ben dolu paketi almak isterim. Yani megane 2 privilege araca vereceğim parayı focus 2 ghiaya vereyim
Boşu comfort, trend ve trend x oluyor ama tavsiye etmem

Bende beğenmiyorumda boşlarini ama piyasaya pek hakim değilim fazla fiyat farkı var mıdır
piyasasını bende çok bilmiyorum ama tahmin etmem gerekirse aracın temizliğine göre dolu ama vasat bir araç diri bir boş araç fiyatlarında da olabilir araştırmak lazım

focus 2.5 otomatik var 2011 model lpg li denilen hiçbir sorunu yaşamadım 4 yıldır sahibiyim

focus 2.5 otomatik var 2011 model lpg li denilen hiçbir sorunu yaşamadım 4 yıldır sahibiyim
2.5 a param yetmiyor ya o daha güzel yoksa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hocam şimdi ben focus 2 dizel ghia modelini max 250k kmlerde kaça almam gerekir

2.5 a param yetmiyor ya o daha güzel yoksa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hocam şimdi ben focus 2 dizel ghia modelini max 250k kmlerde kaça almam gerekir
450-500 e bulursun ghia yada titan paket

LPG benimde tercihim değil toprak hocam. Ford zaten tipiyle karakteriyle tam dizel araba ağırlığı var.
Olsun hocam ben yaziyim dedim, mk3 de motor yedik biz, benzinli motora lpg yaptırdıktan sonra.

Geri