Oyunu çok fazla oynamayacaksan starter alma diyen çok gördüm bence minimum standart alınmalı.3 paket var totalde
starter standart ve marching. gerçi bide complete var ama o çok pahalı
bu 3 paket arasında hangisini almalıyım, farklılıkları kısa bi şekilde anlatabilir misiniz
dostum samurai sınıfı karakterleri istiyorum sadeceStarter alırsan karakter açmak için çok daha fazla oynaman gerekicek bence standart en mantıklı olan
bide 3. paketin olayı neStarter alırsan karakter açmak için çok daha fazla oynaman gerekicek bence standart en mantıklı olan
3. paketi alacak bütçe varAynen öyle oyunun mantığı basit bütün sınıflardan açık 3-5 karakterle başlıyosun oynarak seviye atlıyosun seviye atladıkça kredi veriyo kredilerle yeni karakter açıyosun
3. Paketle birlikte oyun sana +4 ek karakter daha veriyor senin krediyle açacagın tek ekstrası o +4 karakterle başlamak istiyosan alabilirsin3. paketi alacak bütçe var
gerek var mı sence
Ama aslında bu soru bence size bağlı oyunu ne kadar oynicaksanız çok oynamayı düşünüyosanız 3. Paketi açın ama bi farklılık olsun diye ara sıra oynarım diyosanız standart yeterli bence3. Paketle birlikte oyun sana +4 ek karakter daha veriyor senin krediyle açacagın tek ekstrası o +4 karakterle başlamak istiyosan alabilirsin
her classtan mı 4 karakter yoksa toplam 4 karakter mi veriyor3. Paketle birlikte oyun sana +4 ek karakter daha veriyor senin krediyle açacagın tek ekstrası o +4 karakterle başlamak istiyosan alabilirsin
standartı alıyorum o zaman3. Paketle birlikte oyun sana +4 ek karakter daha veriyor senin krediyle açacagın tek ekstrası o +4 karakterle başlamak istiyosan alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama aslında bu soru bence size bağlı oyunu ne kadar oynicaksanız çok oynamayı düşünüyosanız 3. Paketi açın ama bi farklılık olsun diye ara sıra oynarım diyosanız standart yeterli bence
Önemli değil brom her classtan 1 olmak üzere toplam 4 bu arada ama ben olsamda kendim standart alırdım 4 karakter için çokta deymez gibiher classtan mı 4 karakter yoksa toplam 4 karakter mi veriyor
toplam 4 karakterse gerek yok gibi
gerçi hero açmak ne kadar zor bilmiyorum, kredi kasmak zor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
standartı alıyorum o zaman
sağol dostum
evet evet değmezÖnemli değil brom her classtan 1 olmak üzere toplam 4 bu arada ama ben olsamda kendim standart alırdım 4 karakter için çokta deymez gibi