Neler Yeni

Ford focus 1.5 dizel alınır mı

Receb İvedik

80+ Bronze
Merhaba yeni bir araç arıyoruz . aklımızda daha önce kullandığımız focus var . 3.5 kasa (2015-2018) . bu fiyat bandında önerebileceğiniz 2014 üstü araç varmı .

düşündüğümüz araç 84000 km de sağ ön sol ön çamurluk lokal boya titanium paket opsiyonsuz

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kadir Danacı
benzinlisini kullandım o fiyat bandında o modelde en iyi araç olduğunu düşünüyorum daha iyi viraja giren araç görmedim lastiklerim iyiydi çok hoşuma giden bi araçtı

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Merhaba yeni bir araç arıyoruz . aklımızda daha önce kullandığımız focus var . 3.5 kasa (2015-2018) . bu fiyat bandında önerebileceğiniz 2014 üstü araç varmı .

düşündüğümüz araç 84000 km de sağ ön sol ön çamurluk lokal boya titanium paket opsiyonsuz
Alınır. Skoda Octavia ve süperB tavsiye ederim.

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benzinlisini kullandım o fiyat bandında o modelde en iyi araç olduğunu düşünüyorum daha iyi viraja giren araç görmedim lastiklerim iyiydi çok hoşuma giden bi araçtı
hocam bizde de 1.6 atmosferik vardı aracı babama alıcağımız için onun da sevdiği araç 1.5 ve 1.6 115 lik motor arasında kaldık

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Birde Volkswagen grubu araçlarla o virajları deneyin farkı anlarsınız. Focus ülkemizde sevilen tutulan piyasası güzel araçtır.

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde Volkswagen grubu araçlarla o virajları deneyin farkı anlarsınız. Focus ülkemizde sevilen tutulan piyasası güzel araçtır.
şanzımanını bir övüyorlar bir gömüyorlar hocam orada takıldım ben . 6 ileri tam otomatik poweshift

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
1.6 Dizel Focus gerçekten güzel araç. Tork ve yol tutuşunu çok beğeniyorum. Alınır hocam.

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
şanzımanını bir övüyorlar bir gömüyorlar hocam orada takıldım ben . 6 ileri tam otomatik poweshift
100 bin km kullanmış birisi olarak şanzımanı ile ilgili problem yaşamadım. O iş biraz şans birazda kullanımla alakalı. Güzel araç iç hacim Volkswagen e kıyasla biraz dar olsada güvenlik konusunda sorun yaşatacağını düşünmüyorum.

Receb İvedik

80+ Bronze
100 bin km kullanmış birisi olarak şanzımanı ile ilgili problem yaşamadım. O iş biraz şans birazda kullanımla alakalı. Güzel araç iç hacim Volkswagen e kıyasla biraz dar olsada güvenlik konusunda sorun yaşatacağını düşünmüyorum.
anladım hocam bakımını en erkenden yaptırıyoruz genelde. teşekkürler

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Öncelikle söyleyeyim focus yol tutuşunda güzel araba ama içine çok teker sesi alan bir araba.
Onun yerine Octavia tercihim olurdu.

Top Bottom