Neler Yeni

Çözüldü✓ Format ararken ekran gelmemesi

DA_EREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Eren yayık
USB belleğine Windows 10 kurulum dosyalarını attım sonra biosa girip boot priority kısmından USB belleği en üste getirdim F10 dedim bios ekranından çıktı yeniden başladı klavye fareye ışık geldi ama monitöre ekran gelmedi sebebi nedir?

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
iso dosyasını yazdırdığına eminmisin

DA_EREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Eren yayık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10 kurulum aracını başlattım USB yi seçip işlemi başlattım daha sonra işlem tamamlandı dedi başka bir işlem yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konudan ilerliyordum Windows kurulum aracınıda aynı konudaki linkten indirdim ve kururlumu yaptım

Son düzenleme:

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
USB belleğine Windows 10 kurulum dosyalarını attım sonra biosa girip boot priority kısmından USB belleği en üste getirdim F10 dedim bios ekranından çıktı yeniden başladı klavye fareye ışık geldi ama monitöre ekran gelmedi sebebi nedir?
Secure boot kapalı yapın isterseniz. Ayrieyeten windows 10 un kurulumu bozuk olabilir iso da sağlanmıyor windows 11 iso sunu rufus ile yazdırmanızı tavsiye ederim onun yerine. İlla windows 10 olacaksa internette iso yu orjinal sitesinden alma yolları var oradan alıp rufus ile yazın lütfen.

DA_EREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Eren yayık
Windows 10 kurulum aracını başlattım USB yi seçip işlemi başlattım daha sonra işlem tamamlandı dedi başka bir işlem yapmadım.

Bu konudan ilerliyordum Windows kurulum aracınıda aynı konudaki linkten indirdim ve kururlumu yaptım
Daha önce anakart bios güncellemesi yaparken de aynı sorun olmuştu acaba sistemde mi sorun var?

Secure boot kapalı yapın isterseniz. Ayrieyeten windows 10 un kurulumu bozuk olabilir iso da sağlanmıyor windows 11 iso sunu rufus ile yazdırmanızı tavsiye ederim onun yerine. İlla windows 10 olacaksa internette iso yu orjinal sitesinden alma yolları var oradan alıp rufus ile yazın lütfen.
Yeniden başlat yapıyorum tekrar biosa giriyorum değil mi?

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Daha önce anakart bios güncellemesi yaparken de aynı sorun olmuştu acaba sistemde mi sorun var?

Yeniden başlat yapıyorum tekrar biosa giriyorum değil mi?
Bios güncellemesinden sonra hiç windowsu açtınız mı? Açmadıysanız biosunuz bozuk olabilir?

DA_EREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Eren yayık
O zaman flash usbnizde bir sıkıntı olabilir başka bir bilgisayarınız varsa yeniden kurmanızı tavsiye ederim belki eksik kurulum yapmıştır.
Başka bir bilgisayarım yok öncekinde anakart biosu güncellemek için bios ekranında dosyanın içinde olduğu USB yi seçme ekranında görüntü gelmiyordu USB takılı şekilde yeniden başlattığımda ekran gelmişti tekrar aynı şekilde yeniden başlatmayı deniyecem

DA_EREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Eren yayık
ben hiç biostan en üste alıp yapmadım formatı. f11 ile boot menüsüne geçip flashı seçer formata başlarım
Baktığım rehberde öyle dediği için öyle yaptım doğruluğunu bilmiyorum.

Başka bir bilgisayarım yok öncekinde anakart biosu güncellemek için bios ekranında dosyanın içinde olduğu USB yi seçme ekranında görüntü gelmiyordu USB takılı şekilde yeniden başlattığımda ekran gelmişti tekrar aynı şekilde yeniden başlatmayı deniyecem
Evet yeniden başlattım ve ekran geldi yardımcı olan herkese teşekkür ederim sorun sanırım sistemde veya USB de

Top Bottom