Neler Yeni

Format atarken başlangıç onarma açılıyor

Paradox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muammer zeki
bilgisayarı açmaya çalıştığımda başlangıç onarma başlıyo başarısız oldu diyo giğer gelişmiş seçenekleri denediğimdede olmuyor gelişmiş seçeneklerdende bilgisayar sıfırlanmıyo bios tan atmaya çalışıyorum seçiyorum flaşı windows logosu gelip gidiyor sonra siyah ekranda kalıyor _ böyle bi işaret var sol üstte nasıl düzeltebilirim

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Resim veya görsel bir şey yollarsan yardımcı olabilirim

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,775
İsim
Toxpox
Windows'u yüklemeye çalıştığın diskte veya kurulum USB'ndeki dosyalarda sorun olabilir. Yeni bir kurulum USB'si yazdırmayı denedin mi?

Paradox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muammer zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows'u yüklemeye çalıştığın diskte veya kurulum USB'ndeki dosyalarda sorun olabilir. Yeni bir kurulum USB'si yazdırmayı denedin mi?
hocam 2 kere başka pc den yazdırdım 2 sindede aynısı oldu

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Deneme yanılma yöntemiyle söylüyorum ;
Kullandığın bilgisayar eski ise genelde windows simgesi geliyor sonrasında ekran windows simgesinide ekranda çizği bırakarak siyah ekrana dönüp sol üst köşede cizgi yanıp sönüyorsa eski bir bios olduğu için güncellemeni daha sonra format atmanı tavsiye ediyorum eğer buda olmazsa anakart değişimine kadar yolu var bir seçenek daha var uygun windows sürümünü yüklemeni tavsiye ediyorum dosyaları düzgün yazdırdığından emin olup öyle format atmayı dene
Eğer yeni bir bilgisayar kullanıyorsan sorun çok net dosyalarında bir sorun var veya yazdırmada sıkıntı yşaıyorsun

Paradox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muammer zeki
Resim veya görsel bir şey yollarsan yardımcı olabilirim
hocam bilgisayar açılırken f12 basıp seçiyorum flash belleği windows ekranı 1 saniye gözüküyor sonra geri gidiyor ekran siyah oluyor _ böyle bişey yanıp sönuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneme yanılma yöntemiyle söylüyorum ;
Kullandığın bilgisayar eski ise genelde windows simgesi geliyor sonrasında ekran windows simgesinide ekranda çizği bırakarak siyah ekrana dönüp sol üst köşede cizgi yanıp sönüyorsa eski bir bios olduğu için güncellemeni daha sonra format atmanı tavsiye ediyorum eğer buda olmazsa anakart değişimine kadar yolu var bir seçenek daha var uygun windows sürümünü yüklemeni tavsiye ediyorum dosyaları düzgün yazdırdığından emin olup öyle format atmayı dene
Eğer yeni bir bilgisayar kullanıyorsan sorun çok net dosyalarında bir sorun var veya yazdırmada sıkıntı yşaıyorsun
alalı 1 sene filan oldu sıfır topladım

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dostum bana görsel atarsan yardımcı olurum veya video 5-10 saniyelik olsa bile yeter yoksa çareyi bilgisayarcıda aramak zorunda kalacaksın karşındada yabancı yok aslında 7 sene bilgisayarcı olarak çalışan biri var :)

Paradox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muammer zeki
dostum bana görsel atarsan yardımcı olurum veya video 5-10 saniyelik olsa bile yeter yoksa çareyi bilgisayarcıda aramak zorunda kalacaksın karşındada yabancı yok aslında 7 sene bilgisayarcı olarak çalışan biri var :)
2 dk ya atim hocam

Paradox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muammer zeki
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 dk ya atim hocam

atılmıyor hocam

Son düzenleme:

Paradox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muammer zeki
hocam discord varmı ordan atıyım

Top Bottom