Format atarken bitlocker hatası

Hasan344

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,488
Arkadaşlar iyi akşamlar bir süre önce 2. El laptop almıştım ve uzun süredir laptop yatiyordu. Eski sahibinin bilgileri içinde diye format atmaya karar verdim. Fakat işletim sistemini kuracağım diski seçtiğimde hata veriyor. Nasil çözebilirim?

Ekler

• 1000097826.webp
    1000097826.webp
    1.3 MB · Hit: 28
Disk yöneticisinde Bitlocker'ı devre dışı bırakmak için ayar var. Olmuyor dersen belleğin birine Ubunutu yazdır, onun disk yönetimi uygulamasıyla diski pırıl pırıl yaparsın.

Arkadaşlar iyi akşamlar bir süre önce 2. El laptop almıştım ve uzun süredir laptop yatiyordu. Eski sahibinin bilgileri içinde diye format atmaya karar verdim. Fakat işletim sistemini kuracağım diski seçtiğimde hata veriyor. Nasil çözebilirim?
Secure boot olayından oluyor windows hala kuruluysa secure bootu kapatıp yeniden başlatın mavi ekran üzerinde bitlocker şifresi isteyecek cihazda kendi microsoft hesabınız giriliyse ekrandaki adımları uygulayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Disk yöneticisinde Bitlocker'ı devre dışı bırakmak için ayar var. Olmuyor dersen belleğin birine Ubunutu yazdır, onun disk yönetimi uygulamasıyla diski pırıl pırıl yaparsın.
evet bundan dolayıda yapıyor olabilir

Secure boot olayından oluyor windows hala kuruluysa secure bootu kapatıp yeniden başlatın mavi ekran üzerinde bitlocker şifresi isteyecek cihazda kendi microsoft hesabınız giriliyse ekrandaki adımları uygulayın

evet bundan dolayıda yapıyor olabilir
Hocam diskte şuan işletim sistemi yok. Sıkıntı orada.

Hocam diskte işletim sistemi yok suan.

Hocam diskte şuan işletim sistemi yok. Sıkıntı orada.

Hocam diskte işletim sistemi yok suan.
Dediğim gibi Ubunutu'yla diskleri temizlemeyi deneyin hocam. Eğer disk yöneticisinde disk boş gözüküyorsa ne yapacağımıza sonra bakarız.

Dediğim gibi Ubunutu'yla diskleri temizlemeyi deneyin hocam. Eğer disk yöneticisinde disk boş gözüküyorsa ne yapacağımıza sonra bakarız.
Hocam diskin içindeki bütün dosyalar silindi zaten. Ubuntu kurdum şuan. Birdaha deneyeceğim haber ederim.

Hocam eski sahibi aleti aldığı tarihte bir bit locker maili gitmiş olmalı şifrede yüksek ihtimalle o mailde mevcut. Eski sahiple iletişime geçmeniz gerekli

Hocam eski sahibi aleti aldığı tarihte bir bit locker maili gitmiş olmalı şifrede yüksek ihtimalle o mailde mevcut. Eski sahiple iletişime geçmeniz gerekli
Hocam @1923Führer1453 hocam'ın dediği gibi ubuntu kurup dosyalari kaldirdim ve tekrar windows kurdum düzeldi. Ilginiz için teşekkür ederim.

format kısmında cmd yi aç chatgpt ye yazman gereken kodları sorabilrsin temizleyebiliyosun bitlocker ı 2 saniyelik iş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,314
Üyeler
187,815
Son üye
musdemo
Geri