Kaankaan78
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Sistemi formatladınız mı? Formatladıysanız BIOS'a girin, BOOT bölümüne geçin ve PRİMARY DEVİCE'ın fotoğrafını atın.Format usb hazırladım yazıdan sonra siyah ekran oluyor kalıyor öyle
Sistemi formatladınız mı? Formatladıysanız BIOS'a girin, BOOT bölümüne geçin ve PRİMARY DEVİCE'ın fotoğrafını atın.
Orada USB'den boot etmek için bir tuşa basın diyor.
O ekran geldiğinde klavyeden herhangi bir tuşa basın boot edecektir USB'den.
"BIOS'a girin, BOOT bölümüne geçin ve PRİMARY DEVİCE'ın fotoğrafını atın."Formatlamadim dün diski güncellerken elektrik gitti kapandı dün pc açılırken de böyle kalıyordu şimdi format atıcaktım yine aynı yerde siyah ekran hatası veriyor.
İstediğiniz yer burası mı"BIOS'a girin, BOOT bölümüne geçin ve PRİMARY DEVİCE'ın fotoğrafını atın."
Enter'a basın, fotoğraf atın.İstediğiniz yer burası mı
Enter'a basın, fotoğraf atın.
ne kadar süre siyah ekranda kalıyor bi kaç kere bende de siyah ekrandı 1 saat falan bekledim format atma yeri geldi.O ekranı geçiyor sonra siyah ekranda takılı kalıyor
10 15 dakika bekledim aynı duruyorne kadar süre siyah ekranda kalıyor bi kaç kere bende de siyah ekrandı 1 saat falan bekledim format atma yeri geldi.
30-40 dk falan veya 1 saate yakın bekle istersen bi bende öyle çözülmüştü10 15 dakika bekledim aynı duruyor