Y Yılmaz. 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 553 Reaksiyon skoru 39 17 Mart 2025 #1 Format atarken otomatik onarım ekranı geliyor sistem ddr2 Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Mart 2025 Yılmaz. yazmış: Format atarken otomatik onarım ekranı geliyor sistem ddr2 Devamı için tıklayın... Yareım edinnnnnn
Format atarken otomatik onarım ekranı geliyor sistem ddr2 Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Mart 2025 Yılmaz. yazmış: Format atarken otomatik onarım ekranı geliyor sistem ddr2 Devamı için tıklayın... Yareım edinnnnnn
ASELS 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 1,798 Reaksiyon skoru 711 17 Mart 2025 #2 sistem DDR 2 ve format atamıyorsun Sistem özellikleri yazmalısın ve format olarak hangi işletim sistemnini kuracaksın?
sistem DDR 2 ve format atamıyorsun Sistem özellikleri yazmalısın ve format olarak hangi işletim sistemnini kuracaksın?
bahtsızkarakter 80+ Silver Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 4,077 Reaksiyon skoru 1,599 17 Mart 2025 #3 Sistem özelliklerini yazman lazım ddr2 den bir şey çıkaramayız , "yardım edin" gibi kelimeleri de lütfen forumda kullanmayın zaten forum size yardım etmek için var
Sistem özelliklerini yazman lazım ddr2 den bir şey çıkaramayız , "yardım edin" gibi kelimeleri de lütfen forumda kullanmayın zaten forum size yardım etmek için var
Y Yılmaz. 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 553 Reaksiyon skoru 39 17 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 tekino yazmış: sistem DDR 2 ve format atamıyorsun Sistem özellikleri yazmalısın ve format olarak hangi işletim sistemnini kuracaksın? Devamı için tıklayın... Windows 10 kuracağım sistem özelliklerini bilmiyorum Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 17 Mart 2025 Yılmaz. yazmış: Windows 10 kuracağım sistem özelliklerini bilmiyorum Devamı için tıklayın... Rahmetli amcam dan kalma
tekino yazmış: sistem DDR 2 ve format atamıyorsun Sistem özellikleri yazmalısın ve format olarak hangi işletim sistemnini kuracaksın? Devamı için tıklayın... Windows 10 kuracağım sistem özelliklerini bilmiyorum Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 17 Mart 2025 Yılmaz. yazmış: Windows 10 kuracağım sistem özelliklerini bilmiyorum Devamı için tıklayın... Rahmetli amcam dan kalma
ASELS 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 1,798 Reaksiyon skoru 711 17 Mart 2025 #5 Sana burda yazarak anlatsak dahi anlamzsın, eğer becerebilirsen yutüp filan bak bence... ya da anlayan bir arkadaşından yardım al.
Sana burda yazarak anlatsak dahi anlamzsın, eğer becerebilirsen yutüp filan bak bence... ya da anlayan bir arkadaşından yardım al.