Mavi Ekran Otomatik Onarım ekranı hatası

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,362
SORUN HALA ÇÖZÜLMEDİ. YAZILAN HER ŞEYİ DENEDİM ŞUANA KADAR
Bilgisayarı açınca otomatik Onarım ekranı geliyor, nasıl kurtulabilirim bundan?
Anakart: MSI B650 Carbon, İşlemci: 7800x3D, RAM: XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 32GB
Sistem yeni sayılır 1 hafta olacak, EXPO Dışında ayar yapmadım ramlere falan
Not: bios açılıyor eğer oradan yapılacak bir şey varsa

Ekler

• 20250915_173227.webp
    20250915_173227.webp
    1.5 MB · Hit: 36
  • 20250915_173223.webp
    20250915_173223.webp
    493.1 KB · Hit: 32
  • 20250915_173218.webp
    20250915_173218.webp
    495.9 KB · Hit: 30
  • 20250915_173211.webp
    20250915_173211.webp
    481.4 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
Format atma şansım olsa zaten sorun çoktan bitmişti. Format atamam önemli dosyalar var bilgisayarda. Başka çözüm lazım bana. 70-80 kez yeniden başlatmışımdır her seferinde farklı ayar ve komutlar denedim düzelmedi hala. Bazılarını 3-5 kez denedim...
Bütün SFC komutlarını dene sistemi onarmaktan başka çaren yok.

Format atma şansım olsa zaten sorun çoktan bitmişti. Format atamam önemli dosyalar var bilgisayarda. Başka çözüm lazım bana. 70-80 kez yeniden başlatmışımdır her seferinde farklı ayar ve komutlar denedim düzelmedi hala. Bazılarını 3-5 kez denedim...
Selam, güvenli moda girmeyi denedin mi? Şu usb halletse iyi olacaktı. Bende windows'un kutulu lisansıyla gelen usb var, o da normal kurulum dosyası olması lazım, bende çözüyordu 🤔 Daha saçma ve uzun yol olacak ama sanırım başka ssd'in var. Onun içinde önemli bir şey yok ise ona windows kurup ve ana ssd olarak kullanarak diğer ssd içine erişip dosyaları alabilirsin. Tabii umarım bozuk windows engellemez ise. Ben Windowslu 2 ssd ile birbirinin içine girip dosyalara erişebiliyordum.

Başka yollar o da internetten kendin bulup denemen.

Selam, güvenli moda girmeyi denedin mi? Şu usb halletse iyi olacaktı. Bende windows'un kutulu lisansıyla gelen usb var, o da normal kurulum dosyası olması lazım, bende çözüyordu 🤔 Daha saçma ve uzun yol olacak ama sanırım başka ssd'in var. Onun içinde önemli bir şey yok ise ona windows kurup ve ana ssd olarak kullanarak diğer ssd içine erişip dosyaları alabilirsin. Tabii umarım bozuk windows engellemez ise. Ben Windowslu 2 ssd ile birbirinin içine girip dosyalara erişebiliyordum.

Başka yollar o da internetten kendin bulup denemen.
Hocam diğer ssd'nin kurulumunu yaparken iki seçenek verdi. Bir seçenek normal kullanım için diğeri eğer işletim sistemi kuracaksan seçilmeli yazıyordu. Ben de işletim sistemi kurmicam diye normalini seçtim o yüzden şuan Windows'u o SSD'ye kuramıyorum. Senin dediğin her yöntemi eksiksiz hatta bir kaç kez fazlasıyla denedim.
Ayrıca youtube'den bir çok farklı videoyu denedim. O yorumların yorumlarında işe yaramış diğer tüm şeyleri denedim. Redditte aynı hatayı yaşayan kişilerin çözümlerini denedim. Başka forumlardan da baktım. Kendim bildiğim kadarıyla bir şeyler denedim. Ne yaptıysam olmadı.
Bütün SFC komutlarını dene sistemi onarmaktan başka çaren yok.

Hocam diğer ssd'nin kurulumunu yaparken iki seçenek verdi. Bir seçenek normal kullanım için diğeri eğer işletim sistemi kuracaksan seçilmeli yazıyordu. Ben de işletim sistemi kurmicam diye normalini seçtim o yüzden şuan Windows'u o SSD'ye kuramıyorum. Senin dediğin her yöntemi eksiksiz hatta bir kaç kez fazlasıyla denedim.
Ayrıca youtube'den bir çok farklı videoyu denedim. O yorumların yorumlarında işe yaramış diğer tüm şeyleri denedim. Redditte aynı hatayı yaşayan kişilerin çözümlerini denedim. Başka forumlardan da baktım. Kendim bildiğim kadarıyla bir şeyler denedim. Ne yaptıysam olmadı.
Valla dürüst olmak gerekirse hocam, bende o kadar biliyorum daha fazla fikrim yok. Belki bir hilesi vardır ama ben bilmiyorum. Onun dışında bu önemli dosyaların bulunduğu ssd yi çıkartıp Windows'u diğer ssd ye öyle kuraydın. Hem etkilemesin hem engellemesin niyetiyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu noktada önemli dosyaları kurtarsanız yeter, belki etrafta bilgisayarcı varsa bu ssd kutuları var bir usb/type c girişiyle bağlayabiliyorlar.

Son düzenleme:
Geri