Format atarken problem var

Hadicanmsnde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
438
Arkadaşlar merhaba. Format atarken ve attıktan sonra böyle bir hata alıyorum. Bilgisayara virüs girdi o yüzden format attım fakat bu hata canımı sıkmaya başladı.

Ekler

• IMG_20210724_120256.jpg
    IMG_20210724_120256.jpg
    2.8 MB · Hit: 56
Arkadaşlar merhaba. Format atarken ve attıktan sonra böyle bir hata alıyorum. Bilgisayara virüs girdi o yüzden format attım fakat bu hata canımı sıkmaya başladı.
USB ile format atın.

Windows güncellemelerini ve Driverları güncelleyin, UEFI kurulum yapmanız gerekiyor bilginize.

Donanımsal çakışmalara bağlı olarak, kurulum sürecinde güncellemeler aynı zamanda sürücüleride yükler sürücülerle ilgili bir çakışma varsa genel olarak mavi ekran düşme olasılığı yüksektir.
Diğer nedenler: İşletim sistemi ile donanımsal uyumsuzluklar, Uyumsuzluk yoksa eğer, işletim sistemi yazdırma ve kurulum hataları, yazdırma işlemleri için ventoy multiboot uygulaması bu işler için en iyisidir denenebilir. Kurmadan evvel, bios yapılandırmalarınızı gözden geçirin varsayılan yapılarak sorunlar bazen düzelebilmektedir buda bir diğer ayrıntı. Tek bir nedene bağlı olmaksızın çeşitli hatalar gelişebilmektedir. Saygılarımla.

Geri