ACPI SLIC tablonuzda var ise ürün anahtarınız, yani satın aldığınızda Home Single Language ya da Home ile geldiyse gitmez tabii ki.Şu anda win10 kullanıyorum ve biraz sorundan dolayı formatlıyacağım, pc etkin ama etkinleştirme gider mi?
Anladım, KMS ile korsan etkinleştirme. Gider tabii ki ve lütfen Windows kurduğunuz zaman, korsan etkinleştirme yapmadan kullanın. Paranız var ise satın alın.win 10 pro ve maalesef kırık
Gitmez anakartına kayıtlı oluyor key.Şu anda win10 kullanıyorum ve biraz sorundan dolayı formatlıyacağım, pc etkin ama etkinleştirme gider mi?
Anladım, KMS ile korsan etkinleştirme. Gider tabii ki ve lütfen Windows kurduğunuz zaman, korsan etkinleştirme yapmadan kullanın. Paranız var ise satın al
KMS ile etkileştirme önermem virüslü o program CMD ile etkileştirme daha sağlıklı bir bende virüsden sonra PC çöktü ondan diyorum KMS ile yaptıktan sonra oldu bu olayAnladım, KMS ile korsan etkinleştirme. Gider tabii ki ve lütfen Windows kurduğunuz zaman, korsan etkinleştirme yapmadan kullanın. Paranız var ise satın alın.
Tek kullanımlık o nlar50-60 TL ye satılan Windows 10 anahtarları var onlardan almanızı öneririm.
Zaten KMSPico ve CMD ile KMS etkinleştirme aynı halt. Ek olarak korsana teşvik ediyorsunuz şuan. Konu sahibi ya etkinleştirmeden kullanacak ya da satın alacak. Yapabileceği başka bir şey yok. Bu hepimiz için geçerli.KMS ile etkileştirme önermem virüslü o program CMD ile etkileştirme daha sağlıklı bir bende virüsden sonra PC çöktü ondan diyorum KMS ile yaptıktan sonra oldu bu olay
Tek kullanımlık değil hepsi. Fakat onu da önermem. Microsoft'tan çalıntı muhtemelen.Tek kullanımlık o nlar