Neler Yeni

format atma yardım edebilir misiniz

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
arkadaşlar bir kaç sualim olacak.
ben yeni bir m2 aldım. windowsu ona kuracağım. eskisindeki her şeyi sileceğim. bunda nasıl bir sıralama yapmam gerekecek. önce silmeli miyim. yoksa diğerine windows mu kurmalıyım. eskisi de resetlensin istiyorum yavaşladı. başta 2 si aynı anda takılı mı olmalı. vs vs yönlendirmelerinizi bekliyorum. eski ssdimdeki hiç bir şeyi taşımayacağım. sadece şifreler olabilir.
ikinci sorum usb var elimizde ama içinde resim felan ayrı bir sürü dosyam var. onlar varken olur mu sorun çıkar mı.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
16 gb boşta bir usb varsa onunla format atman daha iyi. Eğer dosyaların falan varsa bir yere yedekleyip format işin bitince geri usbne dosya resim vesaire neyin varsa yükleyebilirsin daha temiz iş yapmış olursun hocam. Bende sistem aldım formatlıydı kendim tekrar attım sıkıntı çıkarır diye boş usb ile yaptım. Format atarken usbnin fat32 olarak biçimlendirilmesi gerekiyor. Youtubede araştırırken fat32 olarak biçimlendirip sonrasında format dosyası içine yükleniyordu.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
arkadaşlar bir kaç sualim olacak.
ben yeni bir m2 aldım. windowsu ona kuracağım. eskisindeki her şeyi sileceğim. bunda nasıl bir sıralama yapmam gerekecek. önce silmeli miyim. yoksa diğerine windows mu kurmalıyım. eskisi de resetlensin istiyorum yavaşladı. başta 2 si aynı anda takılı mı olmalı. vs vs yönlendirmelerinizi bekliyorum. eski ssdimdeki hiç bir şeyi taşımayacağım. sadece şifreler olabilir.
ikinci sorum usb var elimizde ama içinde resim felan ayrı bir sürü dosyam var. onlar varken olur mu sorun çıkar mı.
Format atarken disk ekranına geldiğinizde bütün diskleri sil yapıp m2 ssdyi seçerek format işlemine devam edebilirsiniz. Eğer nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız videolar var bu konuyla ilgili. Karışık gelirse yardımcı olabilirim burdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,259
Üyeler
164,986
Son üye
HaydarArmagan
Top Bottom