- Reaksiyon skoru
- 59
Format Atıcam ama USB seçeneği yok napıcam ?
Asrock a320m hdvr 4.0 ama çözdüm oldu yalnız boot option 2 ye SSD mi göstereyim yoksa boot managermi kalsın ?Buradan yapmana gerek yok. Anakartın markası nedir? Asus galiba pc açılırken F8 tuşuna art arda bas sonra gelen ekranda başında uefı yazan usb'yi seç. Anakartın markasını yaz.
Boot manager kalsın.Asrock a320m hdvr 4.0 ama çözdüm oldu yalnız boot option 2 ye SSD mi göstereyim yoksa boot managermi kalsın ?
Ama Windows'u kurduktan sonra tekrar 1. sıraya Windows boot manager'ı koymayı unutma.Asrock a320m hdvr 4.0 ama çözdüm oldu yalnız boot option 2 ye SSD mi göstereyim yoksa boot managermi kalsın ?
Boot manager kalsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama Windows'u kurduktan sonra tekrar 1. sıraya Windows boot manager'ı koymayı unutma.
Şimdi klavyeden F10 tuşuna bas sonra ENTER tuşuna bas. Sistem yeniden başlayacak sonra press any key to boot from usb yazısı çıkabilir çıkarsa yine ENTER tuşuna bas sistem usb'den başlar , normal Windows'u kur Windows'u kurduktan sonra yine bu ekrana gel Option 1 e tekrar Windows Boot manager'ı al.Alıntıyı görüntüle
Şimdi napıcam ?
USB içinde bu var rufusdan yaptım YouTube da videodaŞimdi klavyeden F10 tuşuna bas sonra ENTER tuşuna bas. Sistem yeniden başlayacak sonra press any key to boot from usb yazısı çıkabilir çıkarsa yine ENTER tuşuna bas sistem usb'den başlar , normal Windows'u kur Windows'u kurduktan sonra yine bu ekrana gel Option 1 e tekrar Windows Boot manager'ı al.
Yanlış yapmışsın galiba. Windows 10 kuracaksın değil mi?USB içinde bu var rufusdan yaptım YouTube da videodaAlıntıyı görüntüle
AynenYanlış yapmışsın galiba. Windows 10 kuracaksın değil mi?
USB'yi tak Rufus ayarları böyle olmalı:Aynen
USB'yi tak Rufus ayarları böyle olmalı:
Alıntıyı görüntüle
Aygıt kısmından USB'yi seç sonra Önyükleme seçimi kısmından SEÇ tuşuna bas Windows 10 iso dosyasını seç. Diğer ayarları buradan bakarak kontrol et ve BAŞLAT'a bas.
Disk yada ISO Yansısı (Lütfen seçin) bunu seç ardından yanında ki seç butonuna bas oradan iso dosyasını seç.Alıntıyı görüntüle
Hangisi ?
Seçince başlat diyemiyorumDisk yada ISO Yansısı (Lütfen seçin)