Format bios USB gözükmüyor yardım

Ardaguness

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
59
Format Atıcam ama USB seçeneği yok napıcam ?
IMG_20210504_102057.jpg

Buradan yapmana gerek yok. Anakartın markası nedir? Asus galiba pc açılırken F8 tuşuna art arda bas sonra gelen ekranda başında uefı yazan usb'yi seç. Anakartın markasını yaz.
Asrock a320m hdvr 4.0 ama çözdüm oldu yalnız boot option 2 ye SSD mi göstereyim yoksa boot managermi kalsın ?

Asrock a320m hdvr 4.0 ama çözdüm oldu yalnız boot option 2 ye SSD mi göstereyim yoksa boot managermi kalsın ?
Boot manager kalsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama Windows'u kurduktan sonra tekrar 1. sıraya Windows boot manager'ı koymayı unutma.

Şimdi klavyeden F10 tuşuna bas sonra ENTER tuşuna bas. Sistem yeniden başlayacak sonra press any key to boot from usb yazısı çıkabilir çıkarsa yine ENTER tuşuna bas sistem usb'den başlar , normal Windows'u kur Windows'u kurduktan sonra yine bu ekrana gel Option 1 e tekrar Windows Boot manager'ı al.

Şimdi klavyeden F10 tuşuna bas sonra ENTER tuşuna bas. Sistem yeniden başlayacak sonra press any key to boot from usb yazısı çıkabilir çıkarsa yine ENTER tuşuna bas sistem usb'den başlar , normal Windows'u kur Windows'u kurduktan sonra yine bu ekrana gel Option 1 e tekrar Windows Boot manager'ı al.
USB içinde bu var rufusdan yaptım YouTube da videoda
IMG-20210504-WA0000.jpeg

Geri