Format attım zaten içinde zararlı bir şey kalmışmıdır diye tedirgin oldum. PC şuan zaten babamda banka işleriyle falan meşgul oluyor bi sorun olur mu diye düşündüm.Malwarebytes indirip tam tarama yap, çözülmezse format atarsın.
Sorun olmaz, gitmiştir virüsler.Format attım zaten içinde zararlı bir şey kalmışmıdır diye tedirgin oldum. PC şuan zaten babamda banka işleriyle falan meşgul oluyor bi sorun olur mu diye düşündüm.
Attım zaten şimdi formatlı PC aklıma takılan şey zararlı bir şey kalmışmıdır PC’deFormat at bence.Çok zor bişey değil.
Peki hocam aynı şey telefonlar için de geçerli midir? Sıfırlasak içinde olabilecek virüsler gider mi?Sorun olmaz, gitmiştir virüsler.
Gider.Peki hocam aynı şey telefonlar için de geçerli midir? Sıfırlasak içinde olabilecek virüsler gider mi?
İnternetteki keylerden değil de cmd den etkinleştirdim. Sıkıntı çıkar mı?Eğer korsan yollarla (internetteki bedava keyler,KMS gibi) Windows aktifleştirilmişse aktifleştirmeyi kaldırıp formatlamak gerek.(belki formatlayınca key de gidiyordur bilmiyorum) Kaldırmadan formatlarsak başka sıkıntılar çıkabilir. Ve evet böyle yaparsanız format tüm virüsleri siler.
Binevi korsan sayılır çünkü para vermeden kullanıyorsun. Bir de sınırsız değildir.(Ama 1 yıl falan götürür.) Ama sıkıntı olmaz.İnternetteki keylerden değil de cmd den etkinleştirdim. Sıkıntı çıkar mı?
Korsan yolla yaptığımı söyledim zaten virüs falan gelmez değil mi?Binevi korsan sayılır çünkü para vermeden kullanıyorsun. Bir de sınırsız değildir.(Ama 1 yıl falan götürür.) Ama sıkıntı olmaz.
Başlıkta da gördüğünüz gibi bir PC’ye format atıldığında içindeki bütün zararlı yazılımlar yok edilmiş olur mu? Olmazsa ne yapmak gerekir tamamen temizlemek için?