yok cd den atıcam daha önce eski pc me atmıştım bir sorun olmamıştıSadece kod ile gecebiliyorsun ayrı bir formatı yok
Post automatically merged:
Donanımsal sorun yoksa evet
Ama eğer virüs gibi şeyler format atmadiginix diskte ise onlar gitmez bilginiz olsun
directx var zatenGTA SA için Direxct 10 ile Direxct 9 indirmen yeterli formata gerek yok.
yok cd den atıcam daha önce eski PC me atmıştım bir sorun olmamıştı
directx var zaten
izşediğim videolarda adam eski bileşenler diye bir kutucuğu işaretliyoduyok cd den atıcam daha önce eski PC me atmıştım bir sorun olmamıştı
directx var zaten
onu yapamam heraldeCD den atma. USB'ye UEFI ISO Yazdır. Daha sağlıklı (Aşırı)
ardım edecn mi knk
benim demek istediğim PC yi ilk aldığımızdaki gibi yaparmı
drive.google.com
knk eline sağlık bide bişey dicem ben windows özelliklerini aç veya kapat a tıklıyorum ve lütfen bekleyin yazısı gitmiyo yani eski bileşenleri aktif edemiyorum haliyleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Windows Update açık olmalı bunları yap
Bunları kur
![]()
Visual C++ Redist Installer 1.1.6
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
![]()
DLL Files Kurulum-32bit
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
![]()
DLL Files Kurulum-64bit
Direct X 11.rar
drive.google.com
![]()
Файл из Облака Mail.ru
Облако Mail.ru - это ваше персональное надежное хранилище в интернете.cloud.mail.ru
![]()
[narashika.vip] DYLB.S01E11.ID.480p.mp4 - LetsUpload Unlimited Cloud Storage
Download file - [narashika.vip] DYLB.S01E11.ID.480p.mp4letsupload.co
Download file DirectX 10.6.8.12 Lite.rar (26,57 Mb) | Turbobit.net
Download file . TurboBit.net provides unlimited and fast file cloud storage that enables you to securely share and access files online.turbobit.net
çözülür![]()
resim atsanaknk eline sağlık bide bişey dicem ben windows özelliklerini aç veya kapat a tıklıyorum ve lütfen bekleyin yazısı gitmiyo yani eski bileşenleri aktif edemiyorum haliyle
Böyle kalıyor çıldırcamresim atsana
biraz bekle olmaz ise format öneririmBöyle kalıyor çıldırcam
knk senide sık boğa ettim ama inan bana bugün teyzemlere gittik yaklaşık 2/2,5 saat böyle bıraktım geldim yine aynıbiraz bekle olmaz ise format öneririm![]()
Pro Öneririmknk senide sık boğa ettim ama inan bana bugün teyzemlere gittik yaklaşık 2/2,5 saat böyle bıraktım geldim yine aynı
bende o yüzden dedim format sorun çözermi diye
acaba win 10 home dan mı kaynaklanıyo diye de düşündüm yani
geçmek anlamında demek istedi sanırsamAyrıca win 10 pro ya formatlamak derken?