Ephesus 80+ Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 341 Reaksiyon skoru 98 5 Kasım 2024 #1 Bilgisayarıma format attım ekran kartı sürücüsünü kurdum ancak sağ tık bastığımda Nvidia Denetim masası gözükmüyor microsoft storedan indirmeye çalıştığımda yükleye basıyorum ama hiçbirşey olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarıma format attım ekran kartı sürücüsünü kurdum ancak sağ tık bastığımda Nvidia Denetim masası gözükmüyor microsoft storedan indirmeye çalıştığımda yükleye basıyorum ama hiçbirşey olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
SerhatKRbb 80+ Silver Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2,125 Reaksiyon skoru 904 5 Kasım 2024 #2 Nvidia Drivers sitesine gidin Manual olarak ekran kartinizi bulun ve Game Ready Surucusunu yukleyin
Ephesus 80+ Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 341 Reaksiyon skoru 98 5 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SerhatKRbb yazmış: Nvidia Drivers sitesine gidin Manual olarak ekran kartinizi bulun ve Game Ready Surucusunu yukleyin Devamı için tıklayın... Eyvallah düzeldi sorun
SerhatKRbb yazmış: Nvidia Drivers sitesine gidin Manual olarak ekran kartinizi bulun ve Game Ready Surucusunu yukleyin Devamı için tıklayın... Eyvallah düzeldi sorun