Neler Yeni

Format sonrası yapılacak ilk şey?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Ali
Arkadaşlar msi'ın cyborg 15 oyun laptopunu satın aldım. Freedos geldi ve telefon internetiyle kurdum. İlk format atışımdı o yüzden herşeyi kendi yapar diye düşündüm. Ne yapmam gerekiyor format sonrasında? (internet wifi üzerinden)

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Arkadaşlar msi'ın cyborg 15 oyun laptopunu satın aldım. Freedos geldi ve telefon internetiyle kurdum. İlk format atışımdı o yüzden herşeyi kendi yapar diye düşündüm. Ne yapmam gerekiyor format sonrasında? (internet wifi üzerinden)
Sürücüleri yüklemek. Kurulu olanları ise güncellemek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel değil çoğu ve eksik kuruluyor.
Anladım. Bir de bir şey soracağım Chipset Driverı da indirmemiz gerekiyormuş, doğru mu? Chipset driverının ne olduğunu bilmiyorum aydınlatırsanız mutlu olurum.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Anladım. Bir de bir şey soracağım Chipset Driverı da indirmemiz gerekiyormuş, doğru mu? Chipset driverının ne olduğunu bilmiyorum aydınlatırsanız mutlu olurum.
Ankartınızın yonga seti. Yani cihazdaki donanımları kontrol eden bir çip denilebilir. Güncelleyebilirsiniz tabii.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Cihazın modelini internete yazıp yanına driver yazıp aratığında kendi sitesindeki driverleri yüklemelisin aygıt yöneticisinde yüklü olmayan driverleri görebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,797
Üyeler
161,346
Son üye
Emirhank17
Top Bottom