Format sonrası yapılması gerekenler

Reaksiyon skoru
0
sistemimi yeni aldım orijinal windows 10 format sonrası ne indirip ne yüklemem gerekiyor r5 7500 & 4070 sistemim var anakartım msi pro a620m- e yüklemem gereken her şeyi sıralarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

sistemimi yeni aldım orijinal windows 10 format sonrası ne indirip ne yüklemem gerekiyor r5 7500 & 4070 sistemim var anakartım msi pro a620m- e yüklemem gereken her şeyi sıralarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
ryzen 7000 serisi ve üstünde windows 10 kullanma arada yüzde 10 civarı performans kaybın olacak. Eski versiyonu bile 10 dan daha iyi.
tam olarak hangilerini teker teker söyleyebilir misin
bios update yap, sonra windows update isteğe bağlı olanları bile yap, yoksa kendi kafasına göre kuruyor önce kur ki sonra günceli üstüne kurunca tekrar kurmuyor. Daha sonra amd chipset driver ve ekran kartı driverını kur ve bu kadar.
1750503076571.webp

Windows guncellle . Sonrasında msi center yüklerseniz bütün driverlari yüklemiş olursunuz . Aygıt yöneticisinden tek tek bakıp kontrol ederseniz eksik kalırsa da onu yüklerseniz. Son olarak da ekran karti driverini yüklerseniz tamamdır.

bios güncellemesini biliyorsan ilk biosla başla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onboard hariç hepsini kur
bios nasıl güncelleyeceğim onu bilmiyorum

ryzen 7000 serisi ve üstünde windows 10 kullanma arada yüzde 10 civarı performans kaybın olacak. Eski versiyonu bile 10 dan daha iyi.

bios update yap, sonra windows update isteğe bağlı olanları bile yap, yoksa kendi kafasına göre kuruyor önce kur ki sonra günceli üstüne kurunca tekrar kurmuyor. Daha sonra amd chipset driver ve ekran kartı driverını kur ve bu kadar.

benimki ryzen 5 ama bu videodakiler ryzen 7 beni kapsıyor mu
düzenleme: videonun altında benim işlemcimi de yazmış pardon hocam

bios nasıl güncelleyeceğim onu bilmiyorum

benimki ryzen 5 ama bu videodakiler ryzen 7 beni kapsıyor mu
düzenleme: videonun altında benim işlemcimi de yazmış pardon hocam

Aynı adımları yap. A620 kendi modelinin dosyasıyla. Bir kere yap çok kolay zaten ayda bir guncelleme gelir arada yaparsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,881
Üyeler
183,355
Son üye
prometheus34
Geri