Neler Yeni

Format USB'sine virüs bulaşır mı?

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp
İyi günler, Media Creation Tool ile Windows ISO dosyasını USB flash'ıma yazdırdım. Ondan sonra açıp içinden o dosyaları kopyaladım. Sonra da kapatıp format attım. Format atarken birkaç sorun çıktı ondan dolayı biraz bekledim formatı attım ancak benim kafama bir şey takıldı benim formattan önce bilgisayarımda virüs olabilir. Hangi dosyada olduğunu tam bilmiyorum, Windows klasöründe de olabilir bu virüs benim format USB'me geçip oradan da format atarken Windows klasörüne bulaşmış olabilir mi? Çünkü Windows klasöründe eskisinden daha fazla dosya var.

Hahacıoğulları

80+ Bronze
bunu hep düşünmüştüm yeni bir flash alıp temiz bir pcden indirmen en iyisi olur

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu hep düşünmüştüm yeni bir flash alıp temiz bir pcden indirmen en iyisi olur
Ben birkaç yere sordum bazıları olmaz diyor bazıları olur diyor ondan dolayı buraya yazma gereksinimi duydum. Microsoft forumuna da sordum olmaz dediler ancak pek emin değilim bir bilgisi olan var mı?

Atyxah

80+ Silver
olacağını sanmıyorum

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Oladabilir olmayadabilir.

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp
Net cevabım hitmanpro ile tarayabilirsin.
Hitman Pro ile indirmeden tek kullanımlık taradım birtek Microsoft edgenin bir dosyasını cookie topluyor diye gösterdi bir de kaspersky setip dosyasına bir şey yaptı onu tam anlamadım birde dün kaspersky ile taratmıştım onda da bir şey bulamamıştı

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Top Bottom