yok hocam ara sıra düşüyo ama 105 e düşerken baya hissettim fps oynamasıda mevcut bu arada biosum güncel değil 2021 nisan ayı sürümü onlada alakalı olabilirmiYani normal bir şey bu sürekli sabit kalamayabilir. Görüntüde de drop esnasında droplar yani takılmalar falan çok hissediliyor mu yoksa sadece fps oynaması mı mevcut?
Bıos ile alakalı olmuyor genelde ama güncellemenizi tavsiye ederim baya vakit geçmiş aradan. Belki ısı değerlerinizle veya oyuniçi-ekran kartı sürücüsü ayarlarınız ile alakalı bir takılma mevcuttur net olarak bir şey söyleyemiyorum.yok hocam ara sıra düşüyo ama 105 e düşerken baya hissettim fps oynamasıda mevcut bu arada biosum güncel değil 2021 nisan ayı sürümü onlada alakalı olabilirmi
hocam ekran kartı sürücüm güncel ama darboğazmı var acaba ondanmı ekran kartı kullanımım %40 derece işlemci kullanımı %35-50 arası gidip geliyor nvidia ayarlarımın hepside kalitede bu arada yüksek kalite ekran kartım 3060 TI işlemci R5 5600X oyunlamı alakalı acaba hocam?Bıos ile alakalı olmuyor genelde ama güncellemenizi tavsiye ederim baya vakit geçmiş aradan. Belki ısı değerlerinizle veya oyuniçi-ekran kartı sürücüsü ayarlarınız ile alakalı bir takılma mevcuttur net olarak bir şey söyleyemiyorum.
Muhtemelen oyun içi ayarlarınızla ile alakalı bir çakışma olabilir hocam. Diğer oyunlarda da bu tip droplar yaygınsa sürücü ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca oyunları 2K'da oynuyorsunuz dimi? 1080p'de darboğaz yapabilir siteminiz 2K gaming için daha uygun bir sistemhocam ekran kartı sürücüm güncel ama darboğazmı var acaba ondanmı ekran kartı kullanımım %40 derece işlemci kullanımı %35-50 arası gidip geliyor nvidia ayarlarımın hepside kalitede bu arada yüksek kalite ekran kartım 3060 TI işlemci R5 5600X oyunlamı alakalı acaba hocam?
yok hocam 1080p de oynuyorum zaten fornite birkere drop yedim onun harici çok küçük fps düşüşleri oluyor sabit kalkmıyor zula oynarkende bi ara düştü ama oyunla olabilir diye tahmin ediyorum hiç yemezdim ondaMuhtemelen oyun içi ayarlarınızla ile alakalı bir çakışma olabilir hocam. Diğer oyunlarda da bu tip droplar yaygınsa sürücü ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca oyunları 2K'da oynuyorsunuz dimi? 1080p'de darboğaz yapabilir siteminiz 2K gaming için daha uygun bir sistem
hocam zaten aktif üzerlerinde tik vardı ama tikleri kaldırıp tümünü aktifleştiri bastım oldumu böyle?Arama kutusuna "sistem yapılandırması" yaz ve aç sonra hizmetler kısmına gelip "tüm nicrosoft hizmetlerini gizle" ye tıkla çıkan seçeneklerde "BattlEye", "EasyAntiCheat" ve "Epic Online Services" hizmetlerini aktif et ve sistemi yeniden başlat sonra oyuna gir bir dene.
ben bu şekilde çözmüştüm
bende aktif değildi ondan drop yiyordum sende zaten aktifse başka bir sorun olmalıhocam zaten aktif üzerlerinde tik vardı ama tikleri kaldırıp tümünü aktifleştiri bastım oldumu böyle?