- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynamıştım ama CoD gibi gerçekçi FPS shooter oyunları beni sarmadığı için bıraktım, O tarz oyunları seviyorsan deneyebilirsin. Steam'de sürekli ilk 5'te.Delta force sarar mı sence?
Oynamıştım ama CoD gibi gerçekçi FPS shooter oyunları beni sarmadığı için bıraktım, O tarz oyunları seviyorsan deneyebilirsin. Steam'de sürekli ilk 5'te.Delta force sarar mı sence?
Bf1 gibi online oyunlar arıyorum pubg fortnite falan tekrar baslicam başka bir önerin var mı?Oynamıştım ama CoD gibi gerçekçi FPS shooter oyunları beni sarmadığı için bıraktım, O tarz oyunları seviyorsan deneyebilirsin. Steam'de sürekli ilk 5'te.
BF1 gibi bir oyun arıyorsan bakabilirsin delta force'a. Şuan steam'de oldukça popüler zaten ve gayet benziyorlar.Bf1 gibi online oyunlar arıyorum pubg fortnite falan tekrar baslicam başka bir önerin var mı?
Fortnite çok oynanan bir oyun tr kitlesi artık oynamasada yabancılarda sürekli oynanan bir oyun buranın lolü gibi bir şey ordaEskiden en popüler oyunlardan biriydi, çok zevkliydi. Benim de 2000'e yakın saatim varmış ama 1-2 yıldır sanki ciddi girip oynamadım. Hiçbir yerde adını duymuyorum, oyun hakkında hiçbir şey görmüyorum. Sizce oyun tarihe mi karıştı? Aktif oyuncu sayısı nasıl?
Evet güzel oyun da ping sorunu var ya. Türkiyeden 60 ping altında almak çok zor. Ping çok önemli halbuki.Fortnite çok oynanan bir oyun tr kitlesi artık oynamasada yabancılarda sürekli oynanan bir oyun buranın lolü gibi bir şey orda
eğer kaçış /tarkov modunu oynayacaksan çok dengesiz fakat düz savaş modunu oynayacaksan keyifli oyun.Delta force sarar mı sence?
Normal girdim saldırı ve savun sardı da çok güçlü çarlar var giremiyoruz falan sardı ama bayaeğer kaçış /tarkov modunu oynayacaksan çok dengesiz fakat düz savaş modunu oynayacaksan keyifli oyun.
biraz hızlı bir oyun bf den falan geçiyorsan sarmayabilir kankam beni çok sarmadı açıkçası kaçıç/tarkov modu için indirmiştim fakat 0.8 saniyede 4 level zırh ile ölünce soğudum oyundan.Normal girdim saldırı ve savun sardı da çok güçlü çarlar var giremiyoruz falan sardı ama baya