soruyla alakalıdır insanlar bilip neden söylemesinler"Sorular soruyorum fakat cevap alamıyorum. Oysa ki görenler çok oluyor. Forumda aktiflik mi düşüyor, anlamadım. Yardımcı olur musunuz moderatör arkadaşlar veya dostlar?"
zorundalar mıKARDEŞ 100 kişi görüyor 1 kişi mi bilmiyor
bir de bana niye kızıyonKARDEŞ 100 kişi görüyor 1 kişi mi bilmiyor
açtığın konuya baktım mönitörle ilgili soru sormuşşun bende monitör konusu açarken baya cebelleşmiştim her gün ara ara girip yükseltiyodum yani bilen tayfanın önüne denk gelmemiştirevet boş yapan tayfa geldi
valla aga aktiflikte sorun olduğunu düşünüyorum milyonlarca insan çünkü kullanıyor illa ki bahsettiğimiz şeyleri kullanan vardıraçtığın konuya baktım mönitörle ilgili soru sormuşşun bende monitör konusu açarken baya cebelleşmiştim her gün ara ara girip yükseltiyodum yani bilen tayfanın önüne denk gelmemiştir
Burası yeterince aktif diye düşünüyorum.valla aga aktiflikte sorun olduğunu düşünüyorum milyonlarca insan çünkü kullanıyor illa ki bahsettiğimiz şeyleri kullanan vardır
Monitör sormuşsun özellikle bi monitörü sormuşsun mesela ben de gördüm ama bilgim yok geçtim o yüzden bilen birinin önüne düşmedikçe zor o konuda yanıt alman"Sorular soruyorum fakat cevap alamıyorum. Oysa ki görenler çok oluyor. Forumda aktiflik mi düşüyor, anlamadım. Yardımcı olur musunuz moderatör arkadaşlar veya dostlar?"