Forum aktifliği ve sorular

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

EmirGnss

80+
Reaksiyon skoru
16
"Sorular soruyorum fakat cevap alamıyorum. Oysa ki görenler çok oluyor. Forumda aktiflik mi düşüyor, anlamadım. Yardımcı olur musunuz moderatör arkadaşlar veya dostlar?"

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
seni sevmiolar ondan cevap vermemişler

evet boş yapan tayfa geldi
açtığın konuya baktım mönitörle ilgili soru sormuşşun bende monitör konusu açarken baya cebelleşmiştim her gün ara ara girip yükseltiyodum yani bilen tayfanın önüne denk gelmemiştir

açtığın konuya baktım mönitörle ilgili soru sormuşşun bende monitör konusu açarken baya cebelleşmiştim her gün ara ara girip yükseltiyodum yani bilen tayfanın önüne denk gelmemiştir
valla aga aktiflikte sorun olduğunu düşünüyorum milyonlarca insan çünkü kullanıyor illa ki bahsettiğimiz şeyleri kullanan vardır

30-40'a yakın haber konusu açtım ve çoğu cevapsız kaldı. Açıkçası ben de şaşırdım.

Bilen kişilerin önüne düşmemiştir. Yokss forumdaki aktiflik kötü değil ama eskiden biraz daha fazlaydı gibi.

İnsanların bilgisi veya ilgisi olmayabilir konuların hakkında.

"Sorular soruyorum fakat cevap alamıyorum. Oysa ki görenler çok oluyor. Forumda aktiflik mi düşüyor, anlamadım. Yardımcı olur musunuz moderatör arkadaşlar veya dostlar?"
Monitör sormuşsun özellikle bi monitörü sormuşsun mesela ben de gördüm ama bilgim yok geçtim o yüzden bilen birinin önüne düşmedikçe zor o konuda yanıt alman

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri