Forum bağımlılığı oldu! Forumdan kurtulamıyorum!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
merhabalar konuyu açabilecek bir katagori bulamadığım için buradan açayım dedim konuya gelirsek arkadaşlar sistemi toplarken 100-150 mesajım vardı sistemi sipariş ettim sonra birisi dediki amd pişmanlıktır felan filan araştırayım dedim araştırırken 1k mesajım oldu allaha şükür ekran kartımın şu anlık bir sorunu yok ama her konuya bakma zorunluluğu duyuyorum son 1 aydır aklımda acaba pahalıya mı topladım? acaba bu fiyata daha iyisi olur muydu? acaba 3050ti çıkar mı? 3050ti çıkarsa kaç para olur? keşke dedirtir mi? dolar düşer mi? vs vs aklıma takılan bir sürü konu var bunları düşündükçe direk foruma giresim, geliyor ben foruma girmek istemiyorum artık. ben twitch bağımlısıyım diyebilirim çok seviyorum özellikle kendinemuzisyeni çok seviyorum son 1 yıldır istisnalar hariç hiç bir yayınını kaçırmadım diyebilirim ama bu forum bağımlılığı öyle bir şey oldu ki artık yayınları arka plana alıyor foruma giriyorum
bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim?
Bi soru sormak için girdim hala buradayım,her konuya bildiğim kadarıyla yorum yazıyorum.Kendi konularıma ise kimse bakmıyor :sad:

Bende sistem toplamak için geldim yakında gold olacağım, blog açtım, sevdiğim insanlar var her ne kadar tanımasam da. Evet bağımlılık yaptı ama mutluyum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,747
Üyeler
185,942
Son üye
Swerch
Geri