Forum neden İtopyaya düşman?

İtopya iyi mi?

• iyi

Oylar: 6 9.4%
  • normal

Oylar: 35 54.7%
  • kötü

Oylar: 23 35.9%

• Oy kullanan toplam üye
    64
itopya ekibi ile bilgi almak için bugün görüştüm siparişlerin yetişmesi için Kartal Depolarına ekstra eleman takviyesinde bulunmuşlar. Herkes 4 koldan siparişleri yetiştirmeye çalışıyor AMA problem şu itopya TR'de çok büyük kampanyalar yapıp çok yüklü siparişler alıyor hatta ben TR gaming sektörünü büyük oranda kapsadıklarını düşünüyorum ekibi 100 kişilik sanki 100 kişilik ekibe 500 kişilik sipariş alıyorlar gibi kendi içerlerinde sipariş yetiştirme konusunda büyük reform yapmaları lazım. Açık konuşayım bu durumdan ben de inanılmaz rahatsız oldum itopya çok büyüyor ama büyüdüklerinin farkında değil gibiler.

itopya ekibi ile bilgi almak için bugün görüştüm siparişlerin yetişmesi için Kartal Depolarına ekstra eleman takviyesinde bulunmuşlar. Herkes 4 koldan siparişleri yetiştirmeye çalışıyor AMA problem şu itopya TR'de çok büyük kampanyalar yapıp çok yüklü siparişler alıyor hatta ben TR gaming sektörünü büyük oranda kapsadıklarını düşünüyorum ekibi 100 kişilik sanki 100 kişilik ekibe 500 kişilik sipariş alıyorlar gibi kendi içerlerinde sipariş yetiştirme konusunda büyük reform yapmaları lazım. Açık konuşayım bu durumdan ben de inanılmaz rahatsız oldum itopya çok büyüyor ama büyüdüklerinin farkında değil gibiler.
Abdullah abi Kesinlikle katılıyorum ama bu kadar sipariş alan bir firmanın ulasımı bu kadar zor olmamalı kargo süreci aksayabilir fakat insan parasinin verdiği seyi takip etmek bilgi almak istiyor oda mümkün değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 15 kişi bekliyorsun 9 da arayabilirsin
Teşekkürler yarın sabah denerim :)

Forum neden İtopyaya düşman?
Düşmanlık yok 23.11 de pc siparişi verdim. 10 gün oldu siparişiniz alındı aşamasında bekliyor. 3 kez müşteri hizmetlerini aradım 90 kişi var sırada sıra bana gelene kadar yaklaşık 1 saat geçti her aradığımda 2 sinde telefon suratıma kapatıldı. 3.de 14 gün sürer kargoya verilmesi dediler. Şikayet var sitesinde 1 ay içerisinde 500 şikayet oluşturulmuş. Maillere cevap veren yok. Daha önce de sipariş verdim bu tür sıkıntı yaşamadım. Yarın bir gün ürün elime ulaştı diyelim. Arızalanması durumunda muhatabı nasıl bulacağız. Almadan böyleyse.

Kargolama süreci aşırı uzun ve müşteri hizmetleri pek iyi sayılmaz

Abdullah abi işe el attıysa büyük ihtimalle halledilir. En azından benim için biraz olsun rahatladı.

abi bir de benim konuya bakabilirsem çok sevinirim maillere bakmıyolar :(

Müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,531
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri