Neler Yeni

Yardım Forum Yardımınıza İhtiyacım Var Çok Sıkıntıdayım

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ahmet
Arkadaşlar hepinize merhaba buraya konuyu çaresizliğimden dolayı actım elimden hiçbir şey gelmiyor ne olursunuz yardımcı olun.
29.11.2024 Tarihinde hepsiburada satıcısından İphone 13 128 gb beyaz telefonu satın aldım ve cihaz 30.11.2024 tarihinde geldi mutlu ve heyecanlı bir şekilde cihazı açtım ve kurdum ancak kurdugum gunden beri başıma bela olan bir sorun ile karşı karşıyayım. Cihazı aldıgımdan beri https://www.sikayetvar.com/iphone/iphone-ekranda-biranda-isik-patlamasi bu linkteki sorunun aynısını yapmakta bir kaç gündür sorun kesildi ama yine de emin olamadım sorun şu ki telefonu kullanırken tamamen rastgele aralıklarla bu videodaki durumdan yaşanıyor ve bu durum inanılmaz keyfimi kaçırdı dişimden tırnağımdan artırarak indirimde satın aldıgım (33.500₺) lik telefonumun böyle yapması inanınki beni telefondan soğuttu apple destek ile görüşyüm 2 farklı yol izleyebilirmişiz
1-) aldıgım yere iade etmek
2-) apple servisinden randevu almak
1.yolu seçersem eğer büyük bir sıkıntı bizi karşılıyor eğer telefonu iadeye yollarsam (14 günlük cayma hakkımın son günü bugün) telefonun üzerindeki 800₺ değerindeki lens koruyucu ve ekran koruyucu çöpe gitmiş olacak ayrıca bu telefonu iade edip yenisini almaya kalktıgımda şuanki fiyatı 34400₺ yani 900₺ de ona fark ödemiş oluyorum yani 1700₺ lik bir zararım olmuş olacak öğrenciyim 33500 ü bile zor bela verdim bu para beni çok zorlar ayrıca iadeye gönderip onaylanması paranın geri yatması vs. Çok fazla sürecek yani o süre zarfımda yine zamlanması muhtemel veya ocak ayına kalırsa işlemler çok daha fazla zam gelir diye düşünüyorum ayrıca yeni telefonu kurması vs.de 6 saat sürecek çok fazla uğraştıracak yani
2-) ikinci yöntem ise telefonu böyle kullanmak kullanma açısından hiçbir zararı yok tek korkum daha da büyürse diye ama şöyle de bir düşüncem var eğer büyürse 2 yıl içinde kesin büyür yani o süre zarfında illaki apple desteğe götürürüm garanti kapsamında hallederler üstelik herhangi bir ücret ödememe de gerek kalmaz. Sizce ne yapmalım nolur yol gösterin bana ağlamak üzereyim artık lütfen yardımcı olun

Top Bottom