Forum yokuş aşağı gidiyor

mr9trz

80+
Reaksiyon skoru
62
Donanım arşivi forum un durumu çok kötü
adam akıllı teknolojik sorunu olana cevap verilmiyor en gerekli konulara yardım edilmiyor
yol gösterilmiyor
eğlence forumu gibi saçma sapan sorularla dolu komik olmayan şakalarla dolu gerçek has donanımcılar yok forumda

forumun gerçekten büyük sıkıntısı var

Ne alaka ? Burda birsürü iyi üye var ve hepsi de genellikle cevaplıyor soruları.

adam akıllı teknolojik sorunu olana cevap verilmiyor en gerekli konulara yardım edilmiyor
yol gösterilmiyor
eğlence forumu gibi saçma sapan sorularla dolu komik olmayan şakalarla dolu gerçek has donanımcılar yok forumda

kasmayın kasma adam bilmiyordur yazmaz kasıtlı değildir eğlenmeye bakın birazda

"Kapı orada" diyen bir ergen olmadığım için gayet anlayışla karşıladım.
Adminler bu şikayetini değerlendirip bize daha iyi bir deneyim sağlayacaktır.
Raporun için teşekkürler.

Konu dışı çok sorun var evet ama teknolojik destek konusunda fazlasıyka sorunlar çözülüyor bilmediğimiz konularda da susuyoruz. Ben kendim çokça konuda yardım edip sorun çözdüm ve diğer dostlarımda aynı şekilde.

yol gösterilmiyor

Özellikle teknik destek kısmı neredeyse hiç yok. Varsa yoksa şu ekran kartı nasıl bunu mu alayım yoksa şunu mu alayım. Birde şunu farkettim birisi bir konu açıyor misal freesync nedir? ondan sonra sürekli aynı konuyu farklı kişiler açıyor. Benim için önemi olan teknik destek bölümünün arttırılması.

Ben genelde her konuya yazmaya çalışıyorum konuyu bilmesem bile bazen arkadaşın sorunu üste çıksı konu yükselsin diye mesaj yazıyorum benim ne suçum var

Şahsen daimi kullanıcı değilim. Arada bir gelir, 20-25 dakika sayfayı yeniler yardımcı olabileceğim konulara mesaj yazarım.

Her konuya cevap verilmiyor demek forumun yokuş aşağı inmesi anlamına da gelmiyor.

Bana sorarsan henüz yeni bir forum, gelişmesi gereken çok fazla nokta var. Bu yüzden bana göre henüz o yokuşu çıkamadı bile. İleride çıkar, çıkmaz orası beni ilgilendirmez.

Konu Dışı bölümünden rahatsızsanız görmeyebilirsiniz, konuya giriş yapmayabilirsiniz. Çok zor değil. İnsanların özgürlüklerini kısıtlamaya gerek yok.

Mesela ülkenin pek ilgilenmediği şeyler hakkında bi konu açarsan bakmazlar mesela.

Geri