wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Kabul etmeleri çok zor. Ben hiç tutturamadım. 7 öneri konusu açtım, hepsi red.
O başka ama teknik sorunlara filan yazılması lazım.Ve nelerin çözümünün yazılıp nelerin çözümünün yazılmayacağıda çok muhim. Mouse önerisi isteyen biri Mouseyi alınca ''Şu şu mouseyi aldım'' yazarsa garip olur.
Sadece Teknik Sorun kategorisine gelirse iyi olur.Onlar değil ama teknik sorunlara filan yazılması lazım.
Onda da çözüm olarak o bütçede en iyi ... filan olabilir bence.
benim nasıl spoiler yapcamı bilmiyorum1. "Çözüldü" yazıp çözümü yazmamak.
2. Konuda daha önce yazılmış bir mesajı tekrar yazmak yerine "Beğen" butonunu kullanın.
3. İmzayı referans göstermek.
4. Spoiler butonunu kullanmadan spoiler vermek.
5. Herhangi bir kuralı ihlal eden kullanıcıları uyarmak yerine raporlayın.
6. Var olan konu ile alakasız sorularınızı var olan konu altında sormak yerine yeni konu oluşturup sorun.
Bence eklenmeliler. Özellikle de 1 ve 2. Çözüm yazılmalı, yazmayanlara ceza verilmeli. Böylece başkaları bir sürü forumu dolaşmak zorunda kalmaz ve konu hortlatmaz. Konularda da sürekli önce yazılan mesajı biraz değiştirip mesaj kasmaya çalışanlar var.
Telefondan olmuyor son günlerdebenim nasıl spoiler yapcamı bilmiyorum
pc deyim ama nasıl yapcamı bilmiyorımTelefondan olmuyor son günlerde
2 ve 3 dedim, istedim ama rededdiler.1. "Çözüldü" yazıp çözümü yazmamak.
2. Konuda daha önce yazılmış bir mesajı tekrar yazmak yerine "Beğen" butonunu kullanın.
3. İmzayı referans göstermek.
4. Spoiler butonunu kullanmadan spoiler vermek.
5. Herhangi bir kuralı ihlal eden kullanıcıları uyarmak yerine raporlayın.
6. Var olan konu ile alakasız sorularınızı var olan konu altında sormak yerine yeni konu oluşturup sorun.
Bence eklenmeliler. Özellikle de 1 ve 2. Çözüm yazılmalı, yazmayanlara ceza verilmeli. Böylece başkaları bir sürü forumu dolaşmak zorunda kalmaz ve konu hortlatmaz. Konularda da sürekli önce yazılan mesajı biraz değiştirip mesaj kasmaya çalışanlar var.
benim nasıl spoiler yapcamı bilmiyorum
Neden?2. ve 5. kurallara asla katılmıyorum.