Foruma Görüşürüz :))

Yani hocam beni de düşündürmedin değil, bir 13k sistem, bir ara annem kızıyor 8k sistem, bir ara 4k sistem, bir ara 4k televizyon birbiriyle uyuşmayacak şeyler şahsen, gene de görüşmek üzere👋

Görüşürüz kanka ama ben bile troll olduğunu düşünmeye başlamıştım son zamanlarda ama bunun için forumdan ayrılıyorsan gereksiz yine de seçim senin.

Görüşürüz kankam . Eğer troll için yapmadıysan bilemem ama her dakika deneme amaçlı gibi konu açtıysan normal gibi geldi.
Güle güle . Forum her zaman burada.

Arkadaşlar kimsenin umurunda olmaz herhalde ama ben bana yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bana vakit ayırıp emek verdikleri için emekleri ödenemez. Troll olduğum falan düşünülüyor. Burada bir şeyler öğrenmek için PC alacakmış gibi konular açıyoruz, trollsün yazıyorlar. Çok can sıkıcı bir durum. Dediğim gibi kimsenin umurunda olmaz herhalde ama bana emek veren kişilere teşekkür etmek istedim. Bunu yazdığım için biraz utanıyorum fakat dediğim gibi benimle ilgilenen kişilere teşekkür etmeden forumdan gitmek beni rahat ettirmezdi :D Kendinize iyi bakın.
1-2 tane gereksiz yüzünden gitmene gerek yok.
Böyle insanlar hep olur. @wpa_supplicant için multi diyenler bile vardı. Kimisi benim onun multisi olduğumu düşünüyordu.
Ama illa gideceğim diyorsan, yolun açık olsun dostum.

Arkadaşlar kimsenin umurunda olmaz herhalde ama ben bana yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bana vakit ayırıp emek verdikleri için emekleri ödenemez. Troll olduğum falan düşünülüyor. Burada bir şeyler öğrenmek için PC alacakmış gibi konular açıyoruz, trollsün yazıyorlar. Çok can sıkıcı bir durum. Dediğim gibi kimsenin umurunda olmaz herhalde ama bana emek veren kişilere teşekkür etmek istedim. Bunu yazdığım için biraz utanıyorum fakat dediğim gibi benimle ilgilenen kişilere teşekkür etmeden forumdan gitmek beni rahat ettirmezdi :D Kendinize iyi bakın.
Toxicleri takma. Ben de takmıyorum. Kendilerini eğlendirsinler. Sende bunun için güzelim forumu bırakma.

Yapme bea :(

Güle güle güzel insan. ✋🏻

Hob görüşemeyiz ama görüşürüz :whistle:

Dur daha final vermedi Beyaz Futbol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,290
Üyeler
203,385
Son üye
Hamza_Megumin
Geri